Nyitott architektúra, az Ön igényeihez igazodva

Az Altair egy interaktív és jól áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező, erőteljes végeselem pre-processzort kínál az analízisek előkészítéséhez, valamint post-processzort és vizualizációs környezetet is biztosít a statikai és dinamikai szimulációk kiértékelésére.

Emellett erőteljes adatelemző és grafikai megjelenítő eszköz is elérhető a kínálatában, amely támogatja a leggyakrabban használatos adat kimeneteli formátumokat. Az intuitív felhasználói felületnek és a kifinomult matematikai megoldónak köszönhetően a legbonyolultabb matematikai összefüggések is könnyen kezelhetővé válnak.”

HyperMesh

A piacvezető végeselem Pre-Processzor

Az Altair HyperMesh egy interaktív és jól áttekinthető felhasználói felületet kínáló, az analízisek előkészítéséhez használt, erőteljes végeselem pre-processzor, amelyben interfészek széles választéka áll rendelkezésre a legismertebb CAD és CAE rendszerekhez. A HyperMesh a teljes vállalat számára konzisztens és megbízható szimulációs platformot kínál.

HyperView

CAE eredmények megjelenítése és dokumentálása

Az Altair HyperView egy post-processzor és vizualizációs környezet a végeselemes és dinamikai szimulációk kiértékelésére. A gyors 3D grafikai megjelnítésnek, a nyitott arhitektúrának, széles funkciókészletnek és sebességnek köszönhetően új szabványnak tekinthető a végeselemes szimulációk poszprocesszálásában.

HyperGraph

2D – 3D grafikonok és adat elemzés

Az Altair HyperGraph egy erőteljes adat elemző és grafikai megjelenítő eszköz, amely a leggyakrabban használatos adat kimeneteli formátumokat is támogatja. Az intuitív felhasználói felületnek és kifinomult matematikai megoldónak köszönhetően a legbonyolultabb matematikai összefüggések is könnyen kezelhetővé válnak. A kiváló minőségű kimeneteli formátumok és testre szabási lehetőségek a teljes szervezet adatelemzési igényeit kielégítik.

HyperCrash

Törés és Biztonság

Az Altair HyperCrash a nagy pontosságú törés és biztonsági tesztek automatizált végrehajtásának finomra hangolt pre-processzora. A minden részletre kiterjedő, folyamat orientált eszközkészletnek köszönhetően a HyperCrash  tökéletesíti és egyszerűsíti az összetett és pontos törésteszt modellek létrehozását.

Simlab

Folyamatorientált végeselem modellezés

A SimLab egy olyan építőelem alapú, folyamat orientált végeselemes rendszer, melynek segítségével gyorsan és könnyedén vizsgálhatjuk összetett rendszerek gépészeti viselkedését. A SimLab automatizálja a szimulációs folyamat lépéseit, ezáltal csökkenti az emberi hibákat, gyorsítja a végeselemes modell létrehozását és kiértékelését.

HyperForm

Lemezalakítás szimuláció

Az Altair HyperForm egy igen versenyképes, az iparban már bizonyított végeselem alapú lemezalakítás szimulációra kidolgozott keretrendszer. Egyedi, folyamat orientált környezetben, magas szinten specializált és konfigurálható analízis eszközökkel tudjuk elvégezni a mélyhúzott alkatrészek fejlesztését és optimalizációját, ezzel jelentős költségmegtakarítást érve el.

Virtual Wind Tunnel

Virtual Wind Tunnel – Aerodinamika

A HyperWorks Virtual Wind Tunnel az egy aerodinamikai számítások elvégzésére alkalmas szakmodul. A felhasználói igényeknek megfelelően, olyan grafikus felülettel rendelkezik, mely lehetővé teszi az aerodinamikai problémák egyszerű megfogalmazását és a megoldási stratégia kiválasztását. Az automatikus, de teljesen testre szabható riport generálásnak köszönhetően az eredmények kiértékelése következetesen hajtható végre minden számítás után.

Scroll to Top