Szimulációk felhő alapú kezelése és modern üzleti intelligencia platform

Az Altair intuitív web alapú portál segítségével teszi lehetővé a szimulációs projektek életciklus kezelését.

A szimulációs projektek életciklusának különböző aspektusait figyelembe vevő útmutató áll a felhasználók rendelkezésére. A legmodernebb fizikai és virtuális felhő szolgáltatást nyújtja, ezzel elérhetővé téve az Altair termékek korlátlan használatát. Az Altair Cloud megoldása megfizethető áron nyújt hozzáférést a szuperszámítógépekhez.

Modern üzleti intelligencia platform

A solidThinking Envision egy modern, felhő alapú – BI business intelligence – üzleti intelligencia platform. Önkiszolgáló felhasználási módra optimalizált, adat kiértékelő és megjelenítő eszköz. A felhasználók könnyen feltölthetik különböző forrásokból származó adataikat, létrehozhaznak és közzétehetnek grafikonokat egy intuitív és titkosított felületen keresztül.

HyperWorks Unlimited

A HyperWorks Unlimited a legmodernebb fizikai és virtuális felhő szolgáltatást nyújtja, ezzel elérhetővé téve az Altair termékek korlátlan használatát. Az Altair cloud megoldása egy megfizethető árú hozzáférést jelent szuperszámítógépekhez. Ez egyben a hardver, szoftver használatot és a HPC – High Performance Computing – támogatást is tartalmazza.

PSB Works

A PBS Works átfogó és biztonságos megoldást kínál a szuperszámítógépek terhelésének kezelésére. Ez az integrált megoldás egyszerűsíti a szuperszámítógépek használatát, figyelembe véve a kihasználást és megtérülést. Az Altair az egyetlen olyan cég, amely az iparág legjobb analízis szoftverét, szuperszámítógép terhelés menedzsment eszközét és piacvezető liszensz megoldását kínálja a növekvő szimulációs igényekhez igazodva.

Altair Simulation Manager

A Simulation Manager egy intuitív web alapú portal segítségével teszi lehetővé a szimulációs projektek életciklus kezelését. A szimulációs projektek életciklusának különböző aspektusait (projekt létrehozás, KPT-key performance targets, modellezés, analízis, KPI-key performance indicators, validáció…..stb) figyelembe vevő útmutató áll a felhasználók rendelkezésére.

Scroll to Top