Gyors, pontos, egyszerű és elérhető extrudálási szimuláció

Mi az az Altair Inspire Extrude Polymer?

Az Altair Inspire Extrude Polymer (korábban Click2Extrude Polymer) szoftver egy szimuláció alapú környezet, amely a polimer extrudáló cégeket segíti abban, hogy meg tudjanak felelni a magas tűrésű, minőségi felületi érdességű, magas szilárdságú komplex profilok gyártására irányuló, folyamatosan növekvő igényeknek, mindezt alacsony áron. A Click2Extrude Polymer egy virtuális prés, ahol a felhasználók vizualizálhatják az szerszám belsejében az extrudálás közben végbemenő anyagáramlást és a jelen lévő hőmérsékletet, elvégezhetik a kiegyensúlyozott áramlás biztosításához szükséges változtatásokat, valamint azonosíthatják és kiküszöbölhetik a termék defektusokat.

Miért válassza az Altair Inspire Extrude Polymer-t?

Javítja az extrudálás minőségét

Az Altair Inspire Extrude Polymer segítségével a felhasználók virtuális szerszám próbákat végezhetnek a tervezésük során fellépő problémák azonosítására és kiküszöbölésére annak érdekében, hogy azokat még a gyártást, illetve a tervezést megelőzően ki tudják javítani.

Növeli a produktivitást

Azonosítsa a gyártási hibák lehetséges okait és javítsa ki azokat előzetesen a folyamat körülményeinek optimalizálása és a produktivitás növelése érdekében!

Egyszerűen használható

A rendkívül intuitív felhasználói felületen keresztül a felhasználók előnyt kovácsolhatnak az extrudálási hibák korai felismerésének gyakoribbá válásából, mivel ez idő-, és költségmegtakarítást eredményez.

Az Altair Inspire Extrude Polymer funkciói

Vezetett extrudálási sablonok

Az Altair Inspire Extrude Polymer vezetett sablonokat tartalmaz a koextrúzió, a spirális szerszámok, a fémbetétes koextrúzió, valamint a film-, és lemezszerszámok számára.

Az extrudálási hibák előrejelzése

Az Altair Inspire Extrude Polymer lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy előrejelezzék és eltávolítsák az extrudálási hibákat, mint például a profiltorzulás, az ömledékduzzadás és a koextrúziós interferencia.

Erőteljes eredmény vizualizáció

Az Altair Inspire Extrude Polymer felhasználói számára előnyt jelent a szoftver többek között a hőmérséklettel, az elmozdulással, a sebesség eloszlással, a nyomással, a viszkozitással, a lehűlési idővel kapcsolatos erőteljes eredmény vizualizációja.

Az Altair Inspire Extrude Polymer munkafolyamata
Scroll to Top