Altair Inspire Extrude Polymer

Gyors, pontos, egyszerű és elérhető extrudálási szimuláció

Mi az az Altair Inspire Extrude Polymer?Az Altair Inspire Extrude Polymer (korábban Click2Extrude Polymer) szoftver egy szimuláció alapú környezet, amely a polimer extrudáló cégeket segíti abban, hogy meg tudjanak felelni a magas tűrésű, minőségi felületi érdességű, magas szilárdságú komplex profilok gyártására irányuló, folyamatosan növekvő igényeknek, mindezt alacsony áron. A Click2Extrude Polymer egy virtuális prés, ahol a felhasználók vizualizálhatják az szerszám belsejében az extrudálás közben végbemenő anyagáramlást és a jelen lévő hőmérsékletet, elvégezhetik a kiegyensúlyozott áramlás biztosításához szükséges változtatásokat, valamint azonosíthatják és kiküszöbölhetik a termék defektusokat.

Miért válassza az Altair Inspire Extrude Polymer-t?

Javítja az extrudálás minőségét
Az Altair Inspire Extrude Polymer segítségével a felhasználók virtuális szerszám próbákat végezhetnek a tervezésük során fellépő problémák azonosítására és kiküszöbölésére annak érdekében, hogy azokat még a gyártást, illetve a tervezést megelőzően ki tudják javítani.

Növeli a produktivitást
Azonosítsa a gyártási hibák lehetséges okait és javítsa ki azokat előzetesen a folyamat körülményeinek optimalizálása és a produktivitás növelése érdekében!

Egyszerűen használható
A rendkívül intuitív felhasználói felületen keresztül a felhasználók előnyt kovácsolhatnak az extrudálási hibák korai felismerésének gyakoribbá válásából, mivel ez idő-, és költségmegtakarítást eredményez.

Az Altair Inspire Extrude Polymer funkciói

Vezetett extrudálási sablonok
Az Altair Inspire Extrude Polymer vezetett sablonokat tartalmaz a koextrúzió, a spirális szerszámok, a fémbetétes koextrúzió, valamint a film-, és lemezszerszámok számára.

Az extrudálási hibák előrejelzése
Az Altair Inspire Extrude Polymer lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy előrejelezzék és eltávolítsák az extrudálási hibákat, mint például a profiltorzulás, az ömledékduzzadás és a koextrúziós interferencia.

Erőteljes eredmény vizualizáció
Az Altair Inspire Extrude Polymer felhasználói számára előnyt jelent a szoftver többek között a hőmérséklettel, az elmozdulással, a sebesség eloszlással, a nyomással, a viszkozitással, a lehűlési idővel kapcsolatos erőteljes eredmény vizualizációja.

Az Altair Inspire Extrude Polymer munkafolyamata

Scroll to Top
X