Az Altair ComposeTM

Matematika, script készítés, adatelemzés és vizualizáció

Mi az az Altair ComposeTM?  Az Altair Compose szoftver számítások elvégzésére, az adatok (akár a CAE szimulációkból vagy a teszteredményekből szerzett adatok) kezelésére és vizualizációjára, az ismétlődő számításokhoz és folyamat automatizáláshoz szükséges scriptek programozására és a hibakeresésre szolgáló környezet.
Az Altair Compose lehetővé teszi a felhasználók számára, a matematikai és lineáris algebrai műveletek széles skálájának elvégzését (többek között a mátrix analízis és a differenciálszámítások), jelek szűrését, polinomok adathalmazra való illesztését, kereskedelmi szimulációs szoftverek eredményeinek megbecslését vagy vizsgálatát, valamit az optimalizációt.
Az Altair további, modell-alapú fejlesztési termékei közé tartozik még az Altair ActivateTMés az Altair EmbedTM

Miért válassza az Altair Compose-t?

Jobb mérnöki döntések
Végezzen egyszer, vagy akár ismétlődő, mérnöki alapelveken nyugvó számításokat. Pre-, vagy posztprocesszálja adatait! Vizualizálja eredményeit! Hozzon informált döntéseket!

Egy Megengedhető All-in-One
Minden lehetőség elérhető egyetlen, multifunkciós eszközben, azaz egy felhasználóbarát Integrált Fejlesztési Környezet-ben (Integrated Development Environment). További eszköztárra nincsen szükség.

Könnyen elérhető
Önmagában vagy más termékekkel együtt is jól használható, valamint könnyen elérhető az Altair innovatív licensz rendszerén keresztül (elérhető a HyperWorks Unitokban, a solidThinking Unitokban, valamint a Carriots Unitokban).

Az Altair Compose funkciói

Numerikus számítások
Több száz erőteljes matematikai művelet és beépített funkció áll rendelkezésére – az egészen egyszerű, illetve egészen bonyolult számítások elvégzéséhez is.

Minden az egyben (All-in-one)
Egy önálló termék, integrált fejlesztési környezettel, ahol nincs szükség se különálló eszköztárakra, se extra költségekre.

Több nyelvű matematikai környezet
Az Open Matrix nyelvezeten (OML) alapul és kompatibilis az Octave illetve a Python nyelvezetével is.

Folyamat automatizálás és scripting
Különösen a gyakran ismétlődő számitások elvégzésekor vagy a mindennapi folyamatok korszerűsítésekor hasznos, emellett debugging funkcióval is rendelkezik.

Plotting és vizualizáció
A jól használható 2D vagy 3D görbék gazdagabb betekintést nyújtanak mind a számolásaiba, mind az adataiba.

Beépített CAE adatolvasók
Rendkívül egyszerűvé és gyorssá teszi a CAE eszközökhöz (például FEA, CFD) tartozó bemeneti, illetve kimeneti adatok importálását, vizualizálását és kezelését.

Kulcsfontosságú képességek

Scroll to Top