Infor LN ERP

Növekedjen a digitális transzformáció világában az Infor LN-el. Több mint 4500 gyártó használja az Infor LN-t.

Gondolkozzon új dimenzióban! Az Infor LN gyártással foglalkozó Vállalatirányítási szoftverek között kiemelkedő funkcionalitással és jellemzőkkel bír. A vállalat összes tevékenységére/szerepkörére nyújt optimalizált, rugalmasan testre szabható felületeket, amelyről minden szükséges funkció elérhető.

Rólunk

Infor LN rendszer és ION technológia
Az S&T Consulting Hungary Kft. Infor üzletága az Infor Global Solutions magyarországi partnereként a nagyvállalati, valamint a közép- és kisvállalati ügyfeleinek végez Infor LN rendszer és ION technológiai platform bevezetést és nyújt támogatást. Szakértő csapatunk a legkülönbözőbb iparágakban – úm. projekt alapú gyártás, kis- és nagyszéria gyártás, élelmiszeripar, növény- és állattenyésztés, kereskedelem, biztosítási szektor stb. – szerzett több évtizedes projekt tapasztalatokkal rendelkezik és a legkorszerűbb információ technológiai megoldásokban jártas. Amennyiben további információra lenne szüksége, várjuk szíves megkeresését!

Email: infor[@]snt.hu | Mobil: +36 30 647 5720

Célunk mind a nagyvállalati, multinacionális, mind a fejlődési potenciállal rendelkező kis- és középvállalati szektor működését, üzleti sikerességét teljes működési körükben hatékonyan, felhasználó barát módon támogatni. Az Infor LN standard szakmai tudásbázisával, iparágspecifikus megoldásaival, csapatunk teljes vállalati mérettartományban megszerzett gyakorlati ismeretével és az Infor módszertanával valamint kis- és középvállalatokra kifejlesztett bevezetési eljárással szolgáljuk ügyfeleinket.

Üzletágunk erőssége

› Magyarországi Baan/Infor LN lokalizációs partner
› Ügyfélközpontú szemlélet
› Sikeres projektek
› Elégedett ügyfelek
› Rugalmas együttműködés

› Fejlesztői háttér, egyedi megoldások, lokalizáció
› Teljeskörű szolgáltatás: felmérés, modellezés, projektmenedzsment, bevezetés, tesztelés, optimalizálás, első és második vonalbeli support
› Verzióváltások hatékony menedzselése
› Üzleti folyamatok finomhangolása
› Együttműködés és közös megoldások az S&T PLM-CAD üzletággal

Szeretne csatlakozni a csapathoz?

Az S&T Consulting Hungary Kft. hazai és külföldi projektjeinek megvalósításához keres hosszútávra elhelyezkedni kívánó kollégákat.
Munkatársainknak egy – a magyar viszonyokat jól ismerő és ahhoz alkalmazkodni képes – multinacionális vállalatban dolgozhatnak. Gyors szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk, várjuk jelentkezését.

Kapcsolódó blogbejegyzések