Meghívó

Esprit alkatrészgyártás
Webinár, 2020. október 15.

Esprit alkatrészgyártás webinár

A DP Technology által fejlesztett ESPRIT önállóan alkalmazható CAM megoldás, ugyanakkor gyakorlatilag bármilyen CAD szoftverből származó modellt képes közvetlenül beolvasni és megmunkálni. A szoftvert olyan alkatrészgyártóknak ajánljuk elsősorban, akiknél nem a tervezés, hanem a gyártás kapja a fő hangsúlyt, jellemzően többféle CAD formátumból dolgoznak, valamint számos különböző szerszámgéppel rendelkeznek.

A gyakorlatban számtalanszor előfordul, hogy további gépeket is be kell vonni egy gyártási folyamatba, csökkenteni kell a ciklusidőket, vagy egyszerűen munkaszervezési okok miatt egy másik gépre kell átvinni az adott alkatrész gyártását. Ilyen esetekben döntő fontosságú, hogy az egyik gépre elkészített gyártástechnológia milyen gyorsan ültethető át egy másik, különböző paraméterekkel rendelkező gépre. Mostani webinárunkon ezt a problémakört járjuk körbe.

Vegyen részt az online bemutatónkon és ismerje meg, hogyan maximalizálható a gyártóüzem kihasználtsága az ESPRIT hatékony gépcsere lehetőségeivel az esztergálás és a marás területén.

Program

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

09:00 – 09:30

Bemutatkozás, az Esprit lehetőségeinek áttekintése

09:30 – 10:00

Gépcsere esztergamodulban, ciklus idő nyerés reményében.

10:00 – 10:20

Gépcsere marási modulban, felfogótömb használata, satu létrehozása

10:20 – 10:40

Kérdések, válaszok

Felvétel megtekintése

Scroll to Top
X