Kettő Creo-t fizet, hármat vihet

Minden 3. Creo csomag díjmentesen március 25-ig!

Creo  5.0: a legjobb 3D-s CAD megoldás az Ön számára

A Creo 5.0 alkalmazásával jobb termékeket fejleszthet gyorsabban, újrahasznosítva a meglévő dizájnokat. Méretezze termékeit a valós világból gyűjtött terhelési adatokra tervezési feltételezések helyett! A Creo 5.0 olyan új és továbbfejlesztett innovatív technológiák legjavát nyújtja, mint a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, additív gyártás, HSM szerszám marás, augmented reality és a multi-CAD tervezés.

Creo tippek-trükkök

Ismerje meg az új nagy teljesítményű Creo csomagokat!

A Creo vadonatúj csomagrendszere új szabványt teremt a CAD világában. A Creo Design Essentials tökéletes, kompromisszumok nélküli választás a legtöbb tervező cég számára. Ha mégis többre lenne szüksége, bővítse szakmodulokkal vagy válasszon a nagyobb csomagok közül! A csomagokhoz otthoni licenszt is biztosítunk!

Tapasztalt Creo felhasználó?

A Creo 5.0 egyszerűbbé teszi munkáját a számtalan produktivitást növelő fejlesztéssel. A Creo 5.0 új és kibővített funkciókat kínál az additív gyártás, a HSM szerszám marás, a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, a multi-CAD tervezés területén. Tervezzen úgy, ahogy mindig is szeretett volna!

SPECIÁLIS AJÁNLAT!

VÁSÁROLJON KÉT ÚJ CREO CSOMAGOT, A HARMADIKAT DÍJMENTESEN ADJUK!

Kérje kedvezményes árajánlatunkat!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudunk az Ön számára árajánlatot adni, ha hozzájárul adatai kezeléséhez az S&T által és elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását. Amennyiben nem kívánja adatait digitális formában megosztani cégünkkel, kérjük, hívja további tájékoztatásért a +36 1 371 8060 kereskedelmi hot-line számunkat

Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást!

EmailTelefon

Feliratkozom az S&T ipari hírlevelére

IgenNem

Igen, hozzájárulok, hogy az S&T kezelje a megadott adataimat

* Feltételek: Vásároljon kettő Creo tervezői csomagot, a harmadikat díjmentesen adjuk! A hármasával vásárolt csomagok meg kell, hogy egyezzenek. A kedvezmény 2019. március 25-ig vehető igénybe. Az akció feltételeit a PTC változtathatja.

S&T Consulting Hungary Kft.
Telefon: +36 1 371 8060 • E-mail: cad@snt.hu