Creo Simulation Live

Hozzon létre jobb termékeket, gyorsabb piacra kerülési idővel, valós idejű visszajelzéssel a tervezés során!

Creo Simulation Live

Hozzon létre jobb termékeket, gyorsabb piacra kerülési idővel, valós idejű visszajelzéssel a tervezés során!

Valós idejű iránymutatás a tervezési döntéshozatalhoz

A Creo Simulation Live segítségével a CAD környezetében végzett munkája során azonnali visszajelzést kap a tervezési döntéseiről.

Többé nem kell találgatnia, hogyan fog viselkedni a termék valós körülmények között. Gyorsan iterálhat, annyi modell módosítással, amennyit csak szeretne, miközben biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tájékozottság mellett hozott döntést.

Mennyire hasznos a valós idejű iránymutatás a tervezés során?

Tudjon meg többet arról, mennyire hasznos a valós idejű iránymutatás a tervezés során!

65% hamarabb azonosítja a problémákat

46% kevesebb prototípust gyárt

37% innovatívabb termékeket hoz létre

Mi a Creo Simulation Live?

Ez az úttörő technológia másodpercek alatt végez el szerkezeti, hőtani és modális analízist közvetlenül a 3D CAD modellen. Nincs többé oda-vissza alakítás, sem különböző környezetek. Kimondottan tervezőmérnököknek készült, az analízis valós időben dinamikusan frissül ahogy a geometriát szerkesztik, új alaksajátosságokat hoznak létre vagy módosítják a tulajdonságokat.

A Creo Simulation Live segítségével a tervezőmérnökök a következő képességek felhasználásával kapnak tervezési iránymutatást

videography data here

Terméktervezés e-book

Tudja meg mennyire képes forradalmasítani a termék tervezését és vizsgálatát a Creo Simulation Live segítségével.

E-BOOK LETÖLTÉSE →

Kutatási tájékoztató

A legjobban teljesítő vállalatok a tervezés korai szakaszától használnak szimulációs eszközöket. A Tech‑Clarity tényfeltáró tanulmányából megtudhatja, hogy mi az, ami még megkülönbözteti a legjobbat a többiektől.

INGYENES KUTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ →

Webinar: Ügyfél tapasztalatok a Steelcase vállalattól

Tudja meg hogyan használja a Steelcase a szimulációt a tervezési folyamat során. Előadók: Michael Kron és Gavin Quinlan.

WEBINAR MEGTEKINTÉSE →

Szimulációs szoftvervásárlók útmutatója

Mire érdemes figyelni egy szimulációs megoldás kiválasztásánál? Mely szempontok számítanak leginkább a tervezőmérnököknél?

INGYENES VÁSÁRLÓI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE →

Webinar: Igény szerint

Tudja meg hogyan használják a legjobban teljesítő vállalatok a szimulációt a tervezési folyamat során. Előadók: Todd Kraft és Michelle Boucher.

WEBINAR MEGTEKINTÉSE →

Ügyfeleink a következőket mondták a Creo Simulation Live-ról

Stephan Esser, tervezőmérnök
– SQlab GmbH Taufkirchen, Németország

“A Creo Simulation Live a tökéletes megoldás arra, hogy segítsen rögtön az első alkalommal jól működő termékek tervezésében. Nem vagyok szimulációs szakértő, most mégis képes vagyok önállóan feszültséget számítani. Nagyon könnyű elvégezni a beállításokat, gyorsan fut és folyamatos szinkronban marad a modellem módosításaival.”

Randy Soukup
– üzleti elemző, Daktronics

“Amikor először láttam a Creo Simulation Live bemutatót, nem hittem a szememnek. Az egyébként hetekig tartó tervezési iterációk csupán másodperceket vettek igénybe. Megkocogtattam a kollégám vállát azzal, hogy ez kell nekünk.”

W. Scott Taylor
– szenior gépészmérnök, NASA Marshall Space Flight Center

„Úgy gondolom, hogy a tervezőinknek nagy segítséget jelent a szoftver, köszönhetően annak, hogy jelentős csökkenést tudnak elérni vele a szimuláció és a tervezés folyamata közti folyamatos oda-vissza lépkedés miatti időveszteség terén.”

Scroll to Top