Creo Lite

Creo Lite: 88 €/hó*
Március 25-ig

Creo Lite

Creo Lite: 88 €/hó*
Március 25-ig

A Creo Lite csomag ideális megoldás általános tervezői feladatokhoz.

A Creo Lite az összes szükséges általános tervezési szolgáltatást nyújtja, és jó pár extrát is! Gazdag funkciókészlete, nagy teljesítménye, megbízhatósága igazán vonzó kombinációt jelent. Alacsony árának köszönhetően a legkisebb vállalkozások számára is elérhető. Ha mégis többre van szüksége, válthat nagyobb Creo csomagokra a teljes kompatibilitást megőrizve, vagy bővítheti modulokkal. Csatlakozzon Ön is a Creo felhasználók táborához, ismerje meg a Creo erejét!

A bérlet nem beruházás, hanem működési költség!

Creo Lite – 25% Welcome kedvezmény március 25-ig

Csökkentse tervezési költségét és növelje a hatékonyságot! Béreljen kettő Creo Lite csomagot, és mindkettőre 25% kedvezményt biztosítunk az első év bérleti díjából március 25-ig! A kedvezmény Creo-val még nem rendelkező cégek számára vehető igénybe.

Creo Lite csomag fő funkciói

Creo Lite csomag tippek-trükkök

A CREO 6.0 MEGÉRKEZETT!
AHOGY MINDIG IS TERVEZNI KELLETT VOLNA.

* A kedvezmény 2019. március 25-ig érvényes.

Kérje részletes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért. A két új szoftver egy évre szóló bérletét egy megrendelésben kell megrendelni. A bérleti díj fizetése évenként történik. A feltüntetett ár 1 db.  Creo Lite csomag havi bérleti díja a fenti kedvezményt alkalmazva. A 2. évtől a bérlet listaáron folytatódik.  A kedvezmény csak Creo-val még nem rendelkező cégek számára érhető el.

Scroll to Top