Creo Lite

Creo Lite: 105 €/hó*
szeptember 25-ig

A Creo Lite csomag ideális megoldás általános tervezői feladatokhoz.

A Creo Lite az összes szükséges általános tervezési szolgáltatást nyújtja, és jó pár extrát is! Gazdag funkciókészlete, nagy teljesítménye, megbízhatósága igazán vonzó kombinációt jelent. Alacsony árának köszönhetően a legkisebb vállalkozások számára is elérhető. Ha mégis többre van szüksége, válthat nagyobb Creo csomagokra a teljes kompatibilitást megőrizve, vagy bővítheti modulokkal. Csatlakozzon Ön is a Creo felhasználók táborához, ismerje meg a Creo erejét!

A bérlet nem beruházás, hanem működési költség!

Creo Lite – 10% Welcome kedvezmény szeptember 25-ig – 3 éves bérlet esetén

Csökkentse tervezési költségét és növelje a hatékonyságot! Béreljen Creo Lite csomagot 3 évre, és takarítson meg 10%-ot a bérleti időszakra.  A kedvezmény Creo-val még nem rendelkező cégek számára vehető igénybe.

Creo Lite csomag fő funkciói

Creo Lite csomag tippek-trükkök

* A kedvezmény 2020. szeptember 25-ig érvényes.
Kérje részletes árajánlatunkat vagy keresse cégünket további információkért. A 3 évre szóló bérlet nem mondható fel, a számlázás évenként történik, 3 egyenlő részletben. A bérlet a harmadik év után automatikusan meghosszabbodik újabb három évre, az akkori listaár -10% kedvezményes áron, hacsak az első 3 éves ciklus vége előtt legalább 70 nappal a meghosszabbítást a megrendelő fel nem mondja az S&T-hez intézett emailben.  A kedvezmény csak Creo-val még nem rendelkező cégek számára érhető el.

Scroll to Top