Igazi cégek, igazi kihívások, igazi
megoldás Creo-val!

Valerio Cometti+V12 Design

A dizájn és a kreativitás találkozása csúcsminőségű termékekben

Metal Formers

A minőség növelése és a fejlesztési idő csökkentése 66%-kal

Weinor

Testreszabható termékek fejlesztése gyorsabban és olcsóbban

BQ

A direkt és parametrikus modellezés erejének a kombinálása

Vásároljon minden második Creo-t féláron!

Creo  5.0: a legjobb 3D-s CAD megoldás az Ön számára

A Creo 5.0 alkalmazásával jobb termékeket fejleszthet gyorsabban, újrahasznosítva a meglévő dizájnokat. Méretezze termékeit a valós világból gyűjtött terhelési adatokra tervezési feltételezések helyett! A Creo 5.0 olyan új és továbbfejlesztett innovatív technológiák legjavát nyújtja, mint a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, additív gyártás, HSM szerszám marás, augmented reality és a multi-CAD tervezés.

Nincs még Creo-ja?

A PTC 3D-s CAD szoftvere, a Creo a megfelelő eszközt nyújtja ahhoz, hogy a a legmagasabb minőségű termékeket fejleszthesse a lehető legrövidebb idő alatt. Amikor a Creo mellett dönt, biztos lehet benne, hogy mindig a legkorszerűbb funkciókkal dolgozhat és élvezheti a professzionális terméktámogatás előnyeit. Válassza az Önnek leginkább megfelelő Creo tervezői csomagot!

Tapasztalt Creo felhasználó?

A Creo 5.0 egyszerűbbé teszi munkáját a számtalan produktivitást növelő fejlesztéssel. A Creo 5.0 új és kibővített funkciókat kínál az additív gyártás, a HSM szerszám marás, a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, a multi-CAD tervezés területén. Tervezzen úgy, ahogy mindig is szeretett volna!

SPECIÁLIS AJÁNLAT!

Vásároljon minden második Creo-t féláron!

A Creo 2019-től kizárólag bérleti formában lesz elérhető. Vásároljon örök használatú Creo licenceket kedvezményesen, amíg még lehet!

Kérje kedvezményes árajánlatunkat!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudunk az Ön számára árajánlatot adni, ha hozzájárul adatai kezeléséhez az S&T által és elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását. Ha ön nem kívánja digitálisan megadni adatait, de információra van szüksége, kérjük hívja a kereskedelmi hotline számunkat: +361 371 8060

Vezetéknév

Keresztnév

Beosztás

Hozzájárul-e, hogy az S&T kezelje az Ön adatait? Igen

Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást!EmailTelefon

Feliratkozom az S&T ipari hírlevelére

IgenNem

Cégnév

Mobil

Email cím

Üzenet


S&T Consulting Hungary Kft.
Telefon: +36 1 371 8060 • E-mail: cad@snt.hu

Feltételek

  • Vásároljon minden második Creo Essentials örök használatú vagy bérleti tervezői csomagot vagy S&T Creo Standard örök használatú tervezői csomagot féláron. A kettesével vásárolt csomagok meg kell, hogy egyezzenek. Az S&T Creo Standard vagy Creo-val még nem rendelkező, vagy aktív szoftverkövetésű Creo felhasználók számára vásárolható. A kedvezmény 2018 szeptember 25-ig vehető igénybe. Az akció feltételeit a PTC változtathatja.