Utolsó lehetőség

örök használatú Creo vásárlására dec. 20-ig

Creo  5.0: a legjobb 3D-s CAD megoldás az Ön számára

A Creo 5.0 alkalmazásával jobb termékeket fejleszthet gyorsabban, újrahasznosítva a meglévő dizájnokat. Méretezze termékeit a valós világból gyűjtött terhelési adatokra tervezési feltételezések helyett! A Creo 5.0 olyan új és továbbfejlesztett innovatív technológiák legjavát nyújtja, mint a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, additív gyártás, HSM szerszám marás, augmented reality és a multi-CAD tervezés.

Creo tippek-trükkök

Nincs még Creo-ja?

A PTC 3D-s CAD szoftvere, a Creo a megfelelő eszközt nyújtja ahhoz, hogy a a legmagasabb minőségű termékeket fejleszthesse a lehető legrövidebb idő alatt. Amikor a Creo mellett dönt, biztos lehet benne, hogy mindig a legkorszerűbb funkciókkal dolgozhat és élvezheti a professzionális terméktámogatás előnyeit. Válassza az Önnek leginkább megfelelő Creo tervezői csomagot!

Tapasztalt Creo felhasználó?

A Creo 5.0 egyszerűbbé teszi munkáját a számtalan produktivitást növelő fejlesztéssel. A Creo 5.0 új és kibővített funkciókat kínál az additív gyártás, a HSM szerszám marás, a topológiai optimálás, áramlástani szimuláció, a multi-CAD tervezés területén. Tervezzen úgy, ahogy mindig is szeretett volna!

SPECIÁLIS AJÁNLAT!

VÁSÁROLJON 2 ÚJ CREO CSOMAGOT, A MÁSODIKAT FÉLÁRON ADJUK!

A Creo 2019-től kizárólag bérleti formában lesz elérhető. Vásároljon örök használatú Creo licenceket kedvezményesen, amíg még lehet!

Kérje kedvezményes árajánlatunkat!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudunk az Ön számára árajánlatot adni, ha hozzájárul adatai kezeléséhez az S&T által és elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását. Amennyiben nem kívánja adatait digitális formában megosztani cégünkkel, kérjük, hívja további tájékoztatásért a +36 1 371 8060 kereskedelmi hot-line számunkat

Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást!

EmailTelefon

Feliratkozom az S&T ipari hírlevelére

IgenNem

Igen, hozzájárulok, hogy az S&T kezelje a megadott adataimat

[recaptcha]

* Feltételek: Vásároljon minden második Creo Essentials örök használatú vagy bérleti tervezői csomagot vagy S&T Creo Standard örök használatú tervezői csomagot féláron. A kettesével vásárolt csomagok meg kell, hogy egyezzenek. Az S&T Creo Standard vagy Creo-val még nem rendelkező, vagy aktív szoftverkövetésű Creo felhasználók számára vásárolható. A kedvezmény 2018 december 20-ig vehető igénybe. Az akció feltételeit a PTC változtathatja.

S&T Consulting Hungary Kft.
Telefon: +36 1 371 8060 • E-mail: cad@snt.hu