COVID-19

S&T közlemény

COVID-19

S&T közlemény

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk!

A COVID-19 járvány terjedése egyre komolyabban érinti Magyarország és az iparág működését. A vírus terjedésének megakadályozása céljából a világ kormányai és gazdasági szereplői is rendkívüli, korábban nem látott intézkedések sorát hozzák. Ebben a helyzetben úgy gondolom, hogy fontos, hogy informáljam Önöket a következőkről:

1) Az S&T elsődleges prioritása munkavállalóink, családjaink, ügyfeleink és partnereink egészségének védelme, ügyfeleink és magunk üzletmenetének fenntartása mellett.

Ennek érdekében mind az S&T Csoport vezetése, mind az S&T tagvállalatainak vezetői olyan intézkedéseket hoznak, amelyek csökkentik a betegséget okozó vírus terjedésének esélyét, maximálisan figyelembe véve és betartva az egyes Kormányok és nemzetközi szervezetek ajánlásait és határozatait.

Március 2. óta több lépésben a magyarországi helyzet alakulására reagálva pandémiás intézkedéseket vezettünk be. Ennek részeként az S&T Magyarország dolgozói számára 2020. március 16-tól kezdve kötelező home office-t rendeltem el, az irodában csak a más módon nem elvégezhető tevékenységek történnek, minimális létszámmal, speciális protokoll szerint. A külföldi utazásokat beszüntettük, a személyes kontaktust az általános “social distancing” elv jegyében igyekszünk a minimálisra korlátozni. Emellett a nem elkerülhető, helyszíni jelenlétet igénylő munkák elvégzéséhez (pl. hardver telepítések) a fertőzési kockázatot csökkentő megelőző protokollt vezetünk be.

Mivel az S&T Csoport és az S&T Magyarország már évek óta támogatja a távmunkát a maga és ügyfelei számára is, sőt az ehhez szükséges technológiák legjobb szakértői közé tartozunk, ezért magabiztosak vagyunk abban, hogy a szükséges korlátozások nem fognak komoly fennakadást okozni a vállalat működésében.

2) Kritikus infrastruktúrák, üzletileg kritikus rendszerek, üzleti alkalmazások, adatközpontok, hálózatok és eszközök sokaságát üzemeltetjük, támogatjuk, illetve valósítjuk meg.

Üzletmenetünk folytonossága biztosított, az S&T továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy üzleti tevékenységét fenntartsa, szerződéses kötelezettségeit teljesítse ezen rendkívüli körülmények között is!

Ügyfeleink és partnereink továbbra is maradéktalanul számíthatnak ránk!

3) Az S&T egy erős és sikeres vállalatcsoport, amely építhet az előző évek eredményeire, az iparági átlagnál erősebb tőkehelyzetben van. Az elmúlt években egy kivételes csapatot sikerült felépítenünk, amely elkötelezett és tapasztalt rendkívüli helyzetek kezelésében.

Készen állunk arra, hogy segítsük Önöket abban, hogy megfeleljenek a helyzet okozta kihívásoknak és biztosak vagyunk benne, hogy Önökkel együtt ezt a feladatot is meg fogjuk oldani!

Amennyiben bármilyen további kérdése, kérése van együttműködésünkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem, keresse a megszokott kollégáinkat a megszokott email és telefonos elérhetőségeken.

Üdvözlettel:
Szabó Péter
Ügyvezető Igazgató
S&T Consulting Hungary és S&T Services Kft.

Scroll to Top