Cloud

Milyen mértékben érdemes
a felhőszolgáltatások (cloud) felé nyitnia?

A felhőszolgáltatások vállalati alkalmazása
mára nemcsak divatossá vált, hanem iparágtól függően
versenyelőny és komoly megtakarítás is kovácsolható alkalmazásukból.

Felhőszolgáltatás alkalmazásával alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetőek el, mivel például a gyakran használt adatok helyileg, míg a ritkán használt adatok fizikailag a felhőben vannak, folyamatos eléréssel. Emellett a felhő (cloud) szolgáltatások a fejlesztési időt is gyorsítják, és gyors reakciót biztosítanak az üzleti oldal igényeire, mivel villámgyorsan létrehozhatóak új alkalmazás szerverek megnövekedett igényke esetén. Amint csökkennek az erőforrás szükségletek, a felhőből igénybe vett szolgáltatások leállíthatók. A cloud szolgáltatások katasztrófa, vis major helyzet esetén is biztosítják a szervezet zökkenőmentes működését.

Az S&T-nél a hibrid IT-ban hiszünk, ami a privát architektúra és publikus felhőszolgáltatások integrációja. Az ideális arányok iparág és cégspecifikusan eltérőek, ami mellett a megfelelő IT biztonságról sem szabad megfeledkezni. A hibrid IT számos olyan kérdésre ad megoldást, melyre a tradicionális infrastruktúra-megoldások nem vagy csak nehézkesen, magas költségek mellett képesek.

Tudja meg az Ön cégének, milyen mértékben érdemes a felhőszolgáltatások felé nyitnia! Milyen mértékű megtakarítást és hatékonyságnövelést érhet el cloud technológiák használatával.

Kérjen ingyenes konzultációt!

REGISZTRÁCIÓ

Loading

Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot,
és időpontot egyeztetünk a konzultációra.

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség