Workshop és demo

Egyedi szerver és adatközponti megoldások

Workhop, élő demóval egyedi időpontban

Most lehetősége van egy workshop keretében megismerni a Cisco adattközponti hálózati megoldásait,
és információkat kaphat arról, miként egyszerűsítheti adatközpont architektúráját,
miközben csökkenti a használathoz szükséges eszközök számát és növeli a rendszer sebességét.

A témák

melyeket érint a Workshop és a demo

Szerver világ a Cisco szemével
– A Cisco UCS –

Egyedi szerver megoldások
– élő demo –

Cisco adatközponti hálózatok
– 5k, 7K, Datacenter Ethernet és ACI –

Azt tapasztaljuk, hogy a mai nagyvállalatok sikere nagyban függ az üzleti alkalmazások elérhetőségétől és teljesítményétől. Sok szervezetben még mindig egymástól elszeparáltan kezelnek szervereket, hálózatokat, mely gátolja az egyszerű hozzáférést és a sikerhez szükséges dinamikus környezet létrejöttét. Többször számos vállalati adatközpont és szerver kihasználatlan, az alkalmazások ciklusideje hosszú és a magas működési költségek (energia és hűtés) emésztik fel az IT büdzsét.

A workshopon bemutatásra kerülnek a legújabb technológiák és megoldások, illetve lehetősége van díjmentes konzultáció keretében egy komplex képet kapni azzal kapcsolatban, hogy az Ön vállalatánál milyen lehetőségek jöhetnek szóba, hogyan növelhető a hatékonyság az adatbiztonság teljes betartása mellett.

Kiknek ajánljuk a részvételt?

Nagyvállalatai informatikai vezetőknek

Üzletfejlesztési vezetőknek

Vezető hálózat és rendszermérnököknek

” Az adatok 60%-át órák alatt lopják el,
de az adatlopások 54% -a hónapokig felderítetlen marad. ”
— Ponemon Intézet

Regisztráció

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot és kollegánk felveszi Önnel az időpontot időpontegyeztetés céljából!

Loading

*Adatok kezelése:

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait az S&T Magyarország (S&T Consulting Hungary Kft. és S&T Services Kft.) a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, meghívók eljuttatásához, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, valamint saját hírlevél küldésére használja fel. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége nem korlátozott és nagykorú állampolgár. Felhívjuk továbbá figyelmét arra, hogy adatai megadásával Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Adatkezelési Szabályzatot, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához. Személyes adatait mindaddig felhasználjuk, amíg nem kéri azok nyilvántartásunkból történő törlését. Amennyiben nem járul hozzá adatai kezeléséhez, adatait a karácsonyi színházi eseményre történi egyszeri belépésre használjuk fel.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-98288/2016.

5 módszer

amivel egy megfelelő hálózat és adatközpont fokozhatja cége teljesítményét

ciscodc-01

1.  Gyorsabb reakció gyorsabb IT-vel

Az egyik legnagyobb szerepe a digitális transzformációban az IT-nek van, azonban sok esetben a legtöbb idejét kénytelen a hálózatok karbantartásával és a kezelésével tölteni. A Cisco Application Centric Infrasturcture (Cisco ACI ™) radikálisan egyszerűsíti az informatikai rendszer bonyolultságát, mely által a hozzáférés-szabályozásra és a felülvizsgálatra fordított idő átlagosan 58,1 százalékkal csökken.

ciscodc-02

2. Megfelelő adatbiztoság

A biztonság az egyik legfontosabb tényező az adatközpontok és hálózatok esetén, továbbá ahogy az egész rendszer nő, úgy lesz egyre komplexebb ér erősebb védelemre szükség. A hálózat válik a kulcstényezővé, mely felismerni rejtett fenyegetések és eléri, hogy olyan folyamatok kerüljenek kialakításra és betartásra, melyek védik az adatok biztoságát.

ciscodc-03

3. Nagyobb felhasználói élmény

A felhasználó élmény együtt jár az elégedettséggel. Megfelelő hálózati adatközponttal ez elérhető: kiváló vezeték nélküli hálózat, hibátlan alkalmazás futattás, és valós idejű tartalom. A munkavállalók, a vendégek és az ügyfelek is elégedettek lesznek egy személyre szabott környezetben.

ciscodc-04

4. Adatok információvá konvertálása

Több mint 50 milliárd eszköz fog csatlakozni az internethez 2020-ra, és ezek több adatot generálnak, mint valaha. Az adatokban rejlő információk a felhasználók szokásait is tartalmazza. Amennyiben az adatok valós időben kinyerhetőek, helytől és időtől függetlenül a megfelelő információkhoz juttatják a felhasználókat.

ciscodc-05

5. Rugalmasság az innováció érdekében

Csak egy megfelelően rugalmas hálózat és adatközpont képes ellátni magas szinten a felhasználók igényeit. Ezért a cége szabott, folyamatainak és működési modelljének megfelelő eszköz kiválasztása jelentősen növeli a hatékonyságot.

S&T – A szakértő IT megoldásszállító

Az 1993-ban alapított és 2003 óta tőzsdén jegyzett S&T Közép-Kelet Európa

20

ORSZÁGBAN VAN JELEN

2300

ALKALMAZOTTJÁVAL

infografika-euro

504M€

2016 – BAN ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRBEVÉTELE

infografika-3user

VEZETŐ REGIONÁLIS SZOLGÁLTATÓ

a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és IT szolgáltatások területén.

S&T CONSULTING HUNGARY KFT.

Az S&T Csoport magyarországi leányvállalataként egyszerre építhet 22 éves helyismeretére és a Csoport erejére és szakembergárdájára.

150+

ALKALMAZOTT

infografika-150-alkalmazott
infografika-150-alkalmazott-2

70%

SZAKÉRTŐ

infografika-arbevetel

10,3 MRD FT

infografika-1500megbizo
infografika-3000sikeres-projekt
infografika-24partner
infografika-diamond

ÉRTÉKEINK

szakértelem • rugalmasság • megbízhatóság • stabilitás • korrektség