Cisco DC

Egyedi szerver
és adatközponti megoldások

Cisco adatközponti hálózati megoldások

Workhop, élő demóval egyedi időpontban

Most lehetősége van egy workshop keretében megismerni a Cisco adatközponti hálózati megoldásait, és információkat kaphat arról, miként egyszerűsítheti adatközpont architektúráját, miközben csökkenti a használathoz szükséges eszközök számát és növeli a rendszer sebességét.

A témák melyeket érint a Workshop és a demo:

  • Szerver világ a Cisco szemével– A Cisco UCS
  • Egyedi szerver megoldások – élő demo
  • Cisco adatközponti hálózatok – 5k, 7K, Datacenter Ethernet és ACI

Azt tapasztaljuk, hogy a mai nagyvállalatok sikere nagyban függ az üzleti alkalmazások elérhetőségétől és teljesítményétől. Sok szervezetben még mindig egymástól elszeparáltan kezelnek szervereket, hálózatokat, mely gátolja az egyszerű hozzáférést és a sikerhez szükséges dinamikus környezet létrejöttét. Többször számos vállalati adatközpont és szerver kihasználatlan, az alkalmazások ciklusideje hosszú és a magas működési költségek (energia és hűtés) emésztik fel az IT büdzsét. A workshopon bemutatásra kerülnek a legújabb technológiák és megoldások, illetve lehetősége van díjmentes konzultáció keretében egy komplex képet kapni azzal kapcsolatban, hogy az Ön vállalatánál milyen lehetőségek jöhetnek szóba, hogyan növelhető a hatékonyság az adatbiztonság teljes betartása mellett.

Kiknek ajánljuk a részvételt?

Nagyvállalatai informatikai vezetőknek

Üzletfejlesztési vezetőknek

Vezető hálózat és rendszermérnököknek

” Az adatok 60%-át órák alatt lopják el, de az adatlopások 54% -a hónapokig felderítetlen marad. ”
— Ponemon Intézet

Személyes adatok

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot és kollégánk felveszi Önnel az időpontot egyeztetés céljából!

Loading

5 módszer amivel egy megfelelő hálózat és adatközpont fokozhatja cége teljesítményét

ciscodc-01

1.  Gyorsabb reakció gyorsabb IT-vel

Az egyik legnagyobb szerepe a digitális transzformációban az IT-nek van, azonban sok esetben a legtöbb idejét kénytelen a hálózatok karbantartásával és a kezelésével tölteni. A Cisco Application Centric Infrasturcture (Cisco ACI ™) radikálisan egyszerűsíti az informatikai rendszer bonyolultságát, mely által a hozzáférés-szabályozásra és a felülvizsgálatra fordított idő átlagosan 58,1 százalékkal csökken.

ciscodc-02

2. Megfelelő adatbiztoság

A biztonság az egyik legfontosabb tényező az adatközpontok és hálózatok esetén, továbbá ahogy az egész rendszer nő, úgy lesz egyre komplexebb ér erősebb védelemre szükség. A hálózat válik a kulcstényezővé, mely felismerni rejtett fenyegetések és eléri, hogy olyan folyamatok kerüljenek kialakításra és betartásra, melyek védik az adatok biztoságát.

ciscodc-03

3. Nagyobb felhasználói élmény

A felhasználó élmény együtt jár az elégedettséggel. Megfelelő hálózati adatközponttal ez elérhető: kiváló vezeték nélküli hálózat, hibátlan alkalmazás futattás, és valós idejű tartalom. A munkavállalók, a vendégek és az ügyfelek is elégedettek lesznek egy személyre szabott környezetben.

ciscodc-04

4. Adatok információvá konvertálása

Több mint 50 milliárd eszköz fog csatlakozni az internethez 2020-ra, és ezek több adatot generálnak, mint valaha. Az adatokban rejlő információk a felhasználók szokásait is tartalmazza. Amennyiben az adatok valós időben kinyerhetőek, helytől és időtől függetlenül a megfelelő információkhoz juttatják a felhasználókat.

ciscodc-05

5. Rugalmasság az innováció érdekében

Csak egy megfelelően rugalmas hálózat és adatközpont képes ellátni magas szinten a felhasználók igényeit. Ezért a cége szabott, folyamatainak és működési modelljének megfelelő eszköz kiválasztása jelentősen növeli a hatékonyságot.

Scroll to Top