Cisco

Adatközponti megoldás
nem csak nagyvállalatoknak

Adatközponti megoldás

Megjelent az adatközpontokban évek óta bizonyító UCS szervercsalád legújabb tagja, ami már KKV kategóriában is elérhetővé teszi a sokoldalú UCS blade szerver funkciók használatát. Az UCS-Mini blade keretbe integrálja az UCS Managert és UCS unified fabric szolgáltatásokat, így kínálva ideális blade szerver platformot, azon vállalatoknak, ahol nagyméretű adatközpont kialakítására nincs igény, de ki akarják használni az UCS blade szerverek minden előnyös tulajdonságát.

UCS blade szerverek előnyei

UCS
Mini

Az UCS-Mini az új, blade keretbe integrálható, fabric interconnectnek köszönhetően kínál egy keretes kopakt UCS blade megoldás

Cisco UCS 5108
Blade szerver keret

Ugyanaz a keret, amit a hagyományos UCS rendszereknél használunk. A 6 rack unit magas keret a maximálisan 8 darab blade szerveren kívül helyet biztosít szerverek tápellátását szolgáló redundáns tápegységeknek, a hálózati kapcsolatokért és keret managementért felelős tartalékolt Fabric Interconnectnek.

Cisco UCS B200 M3
Blade Server

IP1 vagy 2 CPU az Intel Xeon E5-2600 vagy E5-2600 v2 processzorcsaládból. Maximum 768 GB RAM 24 dimm slotban elhelyezve. Két lokális SAS, SATA vagy SSD. Az UCS keret hátlap felé maximálisan 4x 10 Gbps FCoE képes Unified Fabric kapcsolat

Cisco UCS 6324
Fabric Interconnect

A keretbe integrálható Fabric Interconnect ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az adatközpontokban használt top-of-rack 6200-as sorozatú Fabric interconnect. A 6300-as sorozatú fabric interconnect felelős a keret és a keretben lévő szerverek managementjéért, valamint a szerverek hálózati kapcsolatainak biztosításáért.

Feladatai és funkciói
  • A keretbe helyezett fabric interconnecten fut az UCS manager
  • Külső UCS Rack szerverek (UCS-C) is a keret management domain alá vonhatóak
  • 4 x 10 Gbps SFP+ és 1x 40Gbps QSFP+ portokon biztosít külső kapcsolatot a szervereknek
  • A portok bármelyike lehet 1G/10G ethernet LAN uplink, hagyományos 2/4/8G FC vagy 10G FCoE port.
Scroll to Top