CAD
egységesítés

Többféle CAD rendszert használ?
Tudja meg miért érdemes
egységesíteni Creo-ra!

Ismerje meg a saját tervezési környezetét és tudja meg miként teheti hatékonyabbá!

Egyáltalán nem szokatlan, hogy a cégek akár három vagy több különálló CAD rendszert is használnak egyszerre, ami megnehezíti az adatok kezelését és átadását a különböző részlegek vagy mérnökök között. Habár előnyösnek tűnhet, ha több lehetőség áll rendelkezésre, a különböző CAD környezetek használata mégis kárára válhat a cég hírnevének, profitjának és a jövőbeli lehetőségeinek.

A “Consolidate with Creo” című ingyenes eBook segít, hogy mély és részletes betekintést nyerjen a saját tervezési környezetébe.

Az eBook sok hasznos információt tartalmaz:

  • Megmutatja, hogy több CAD rendszer használata milyen meglepő módokon fogja vissza a csapatának munkáját.
  • Ismerteti a jellegzetes a kifogásokat, melyek a CAD eszközök egységesítése során lépnek fel (valamint ezek megoldási lehetőségeit).
  • Az ellenőrző lista segítséget nyújt az egységesítési projekt sikerre viteléhez.

Továbbá megismerteti a Creo egyedülálló lehetőségeit, melyekkel le tudja küzdeni a többi CAD rendszerben előforduló akadályokat. Ne várjon, ha egységesítené CAD szoftvereit, most kihagyhatatlan ajánlatok érhetők el!

*Az ajánlat a promócióban résztvevő PTC partnereken keresztül érhető el. Az ajánlat nem érvényes az oktatási csomagok vásárlására. Az ajánlat időtartama 2021. január 01. – 2021. március 26. Nem vonható össze más kedvezményes ajánlattal. További részletekért keresse az S&T Consulting Hungary Kft-t!

Szerezze meg a “Consolidate with Creo” eBookot díjmentesen!

Scroll to Top