Blog

Az Inca Tooling Ltd az NCG CAM segítségével globálisra növelte a megrendelői körét

Az Inca Tooling 1972-ben alakult az Egyesült Királyság nyomásos öntéssel foglalkozó üzemeinek kiszolgálására szerszámgyártás területen. A későbbiekben a megrendelői köre kibővült európai, amerikai, japán, dél-afrikai és közel-keleti szereplőkkel.

Az Inca Tooling a legnagyobb szárnyprofil illetve turbina gyártó. Partnerei többek között a Rolls Royce, General Electric, Pratt & Whitney, Snecma, MTU, ABB és a Solar Turbines , stb.

Az Inca Tooling egy olyan CAM software-t keresett ami kimagasló felületi minőséget biztosít, s ezzel egy időben képes az átfutási időt is csökkenteni, versenyelőnyt biztosítva globális összevetésben.

“Az INCA Tooling-nál  NCG CAM -t használunk  összetett  precíziós  öntőszerszámok és kerámia magos szerszámok megmunkálására a repülőgépipar számára. Az NCG CAM a BRIDGEPORT VMC megmunkáló központtalbiztosítja számunkra a magasabb szintek felállítását és az átfutási idő csökkentését.

John Hope- Inca Tooling Ltd.

Elért eredmények

  • Megoldás: NCG CAM
  • Az NCG CAM  megbízhatósága segítette az Inca Tooling-ot kiváló együttműködés felépítésében és fenntartásában a világ vezető repülőgép-motor és gázturbina  gyártóival
  • Szerves része az utóbbi évek fejlesztési sikereinek

John Hope – Inca Tooling Ltd.

Berényi Edina Berényi Edina • CAD/CAM/PLM Inside Sales • Cégünk 1993 óta vezető pozíciót tölt be a magyar high-end CAD/CAM/CAE/PLM piacon. Elsőszámú partnerünk a PTC, aki a Creo, Windchill PLM, Mathcad és Arbortext szoftverek fejlesztője. Az S&T a legmagasabb, Platinum partneri státusszal és Authorized Training Partner minősítéssel rendelkezik a PTC-nél. • Telefon: +36 1 371 8060 • www.snt.hu/cad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.