Blog

Z-Form Kft. – Gehäuse műanyag fröccsöntő szerszám

Több mint 30 éves tapasztalat rendelkeznek a műszaki gumi- és műanyagtermék fröccs-szerszámok gyártásában. Jelen vannak az iparágak széles palettáján: autóipar, orvosi műszergyártás; egészségügy, háztartási gépgyártás, elektronikai cikkgyártás, egyéb műszaki termékgyártás.

A Z-Form a gumi- és műanyag fröccsöntő cégek beszállítójaként teljes körű szolgáltatást nyújt a szerszámok megtervezésétől, azok legyártásán és kipróbálásán át, a szervízelésükig és tanácsadásig.

Feladat, kihívás

Gépjármű lámpatest fröccsöntő szerszámának tervezése, legyártása és bemintázása a vevői elvárásoknak megfelelően.

“Az importgeometria kezelése sokkal kényelmesebbé vált, estenként az időszükséglet a felére is leesett a WF5-höz képest. Verzió váltással a konfigurációs környezet megújult.”

Sulyok István

Elért eredmények

  • PTC Creo Complete Mold Design Extension WF5-ről váltva.
  • Hatékonyabb importgeometria kezelés.
  • A más szoftvereknél már megszokott kényelmesebb, testre szabhatóbb menürendszer.
  • A verzió váltással, szemlélet váltással, új konfigurációs beállításokkal egy letisztultabb munkakörnyezet kaptak átgondoltabb makró funkciókkal.

Sulyok István –  CAD Tervező

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.