A COVID-19 krízishelyzetben a PTC ingyenessé teszi a Vuforia Chalk használatát!

A globális közösség tagjaiként mindannyian egy eddig példa nélküli helyzettel nézünk szembe a COVID-19 világjárvány következtében. A most fennálló, új, távoli munkavégzéshez való alkalmazkodás különösen nagy kihívást jelent az ipari vállalatok számára. Ennek megoldásában szeretne segíteni a PTC.

A cég távoli segítségnyújtó terméke, a Vuforia Chalk, a kiterjesztett valóságot (AR) felhasználva megteremti a lehetőséget a terepen és a telephelyen dolgozó alkalmazottak az együttműködésére. Bármely termék üzemeltetésről, karbantartásáról, javításáról legyen is szó.  Ez a megoldás leginkább olyan, mint a kiterjesztett valóság (AR) erejével felvértezett, ipari környezetre kialakított videóbeszélgetés. Rendkívül könnyedén beüzemelhető és használható. Annak érdekében, hogy a jelenlegi nehéz időkben segíteni tudjunk, ingyenessé tesszük a Chalk használatát. Ehhez kapcsolódóan semmilyen kötelezettség nincsen.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top