A Visual Components Component Tracking (komponenskövető) Add-on egy lenyűgöző és ingyenesen használható plugin, amely segítségével a felhasználók dinamikus szimulációs tartalmat hozhatnak létre terveikből.

Az egyszerű kezelőfelület segítségével a felhasználók a Layout-juk bármelyik eleméhez rögzíthetik a kamerát, annak érdekében, hogy új szimulációs perspektívát hozzanak létre, amelyből részletgazdag vizuális látványt exportálhatnak a gyártási folyamatokról. Az Add-on Python API felhasználásával készült és teljesen testreszabható a működése.

A következő rövid videóban ismertetjük az Add-on használatát és bemutatjuk különböző gyártási alkalmazások különböző komponenseihez tartozó nyomon követések eredményeit.

Tudjon meg többet arról, hogyan töltheti le és használhatja ezt a bővítményt! Látogasson el a Visual Components fórumra és nézze meg a Component Tracking Add-onhoz tartozó bejegyzéseket.

A lenyűgöző szimulációs látványelemek létrehozásának hatékony módja a Component Tracking Add-on és a Blender Add-on használata. A videóban látható erre a kombinációra néhány példa. Ha többet szeretne megtudni a Blender Add-on-ról, látogason el az S&T Consulting Hungary vagy a Visual Components fórumra.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top