2020. áprilisában új komponensekkel bővítjük a Visual Components online elérhető eCatalog könyvtárunkat!

Ismerje meg a legújabb komponenseinket – ABB, Asyril, Fanuc, Güdel, Hyundai, Mitsubishi, Omron, Panasonic, Siasun, Stäubli, Visual Components, Yaskawa and Yuanda

A Visual Components megvásárlásának legnagyobb előnye a rendkívül széleskörű és nagy mennyiségű, előre definiált komponensekből álló eCataloge, melyhez azonnali hozzáférést kap minden vásárló. Az ipari automatizálás 40 legnagyobb márkájától származó, több mint 1400 robottal a Visual Components az ipar egyik legalaposabb, előre definiált komponensekből álló könyvtárát biztosítja a felhasználói számára, extra költségek nélkül. Látogasson el a Visual Components online eCatalog könyvtárába és győződjön meg róla Ön is!

Könyvtárunkat rendszeresen bővítjük új komponensekkel és layoutokkal. Mérnökeink a közelmúltban lettek készen 54 alkotóelemmel, amelyek már elérhetők az eCatalogban.

Ismerje meg a következő gyártók újdonságait!  – ABB, Asyril, Fanuc, Güdel, Hyundai, Mitsubishi, Omron, Panasonic, Siasun, Stäubli, Visual Components, Yaskawa and Yuanda

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top