Blog

Tippek és Trükkök: Továbbfejlesztett hegesztés érzékelés a Creo Simulate-ben, a Creo 4.0-hoz

A Creo Parametric-ben készített hegesztések létrehozzák a hegesztés geometriáját és a helyét az összeállításban, de Önnek rendelkeznie kell hegesztési építőelemekkel az analízis és a szimuláció elvégzéséhez, a Creo Simulate-et használva. Most már a rendszer képes érzékelni a test alapú hegesztéseket és automatikusan létrehozza a hegesztési építőelemeket a Creo Simulate-ben.

Automatikus hegesztés érzékelés

Nyisson meg analízisre egy hegesztést tartalmazó modellt.

  1. Az Applications fülön a Simulation csoportban, kattintson a Simulate-re.
  2. A Refine Model fülön a Connections csoportban kattintson a Weld alatti nyílra és válassza ki a Detect Weld Features-t.
  3. Válassza ki a komponenseket, vagy a teljes összeállítást és állítsa be az opciókat.

Az automatikus hegesztés érzékelés beállítási opciói.

A rendszer automatikusan érzékeli és hozzáadja a modellfához a hegesztési kapcsolatokat.

A hegesztési kapcsolatokat hozzáadta a modellfához

Review Geometry

Rákattintva a Review Geometry-re (AutoGEM csoportban a Refine Model fülön) megtekintheti, hogy a rendszer mit generál. Láthatja a szimulációs geometriák különböző típusait, a párbeszédablakban megjelenő színekkel kiemelve. A szín módosításához kattintson az adott színre.

Tekintse meg a bemutató videót

Ezen tippeket megtekintheti az alábbi rövid videóban.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.