Technoweld Kkt. több mint 20 éve szolgálja ki a gépeivel a hazai és multinacionális vállalatok egyedi igényeit. Termékeik között megtalálhatóak a legkülönfélébb feladatok ellátására alkalmas célgépek és berendezések, így például saját fejlesztésű rendező és adagoló berendezések ( táras, szalagos, rezgőtányéros és vályús ), fél és teljes automata célgépek is, ezenkívül speciális feladatokat megoldó szerelőgépek, valamint a saját fejlesztésű flow-pack rendszerű, rozsdamentes kivitelű, darabosáru csomagológépük és pigmentfóliás dátumozó berendezésük korszerű vezérléssel ( PC, PLC, mikrogép ).

A megrendelők igényeit teljes körűen kielégítik, hiszen a számítógépes tervezést, a magas színvonalú gyártást, az eladást és a szervizelést is egy kézből biztosítják.

Feladat, kihívás

Védőháló gyártó célgép.

Feladata: háló lefejtése adott hosszban, darabolás, pakettbe rendezése, a pakett feltekerése és csőbe tolása, kemencében hőkezelése, majd a csőből kihúzva a hűlést követően méretre vágása és tároló tartályba gyűjtése.

Olyan szoftver eszközt kerestek, mely a berendezéseik teljes életciklusában, a tervezésben, a gyártásban és a felhasználóknál lévő tartós üzemeltetés fenntartásában segítségükre van.

„A Megrendelők igényeit teljeskörűen kielégítjük, hiszen a Creo-val nem csak a számítógépes tervezést biztosítjuk, hanem a a magas színvonalú gyártást és a szervizelést is egy kézből támogatjuk.”

Elért eredmények

  • Egyedi berendezés, egy példányt gyártottak belőle. Ennek megfelelően a prototípusnak is tökéletesen kell működnie.
  • Az egyediség és a feszített határidők folytán a tervek készítése és a gyártás időben nem egymást követően, hanem párhuzamosan zajlott
  • Tervezési, kísérleti időtartam csökkentése – ezáltal a fejlesztési költségek csökkenése 5-7%-al
  • Geometriai méretek ellenőrzése, ütközések elkerülése – ezáltal a gyártási költségek csökkenése 3-5%-al

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top