Blog

S&T Creo Standard – új tervezői csomag, magyar igényekre szabva

Míg más gyártók egymással nem kompatibilis közép- és csúcskategóriás CAD rendszerekkel igyekeznek az eltérő vásárlói igényeket kielégíteni, addig a PTC Creo szoftvere ugyanazon technológián belül kínál egységes, és a feladathoz jól méretezhető, high-tech megoldást.

Az új S&T Creo Standard csomag tovább erősíti a skálázhatóságot. A csomag létrejöttét részletes piackutatás előzte meg, a szoftver funkciói teljes mértékben a magyar ipari igényekhez igazodnak, az Ipar 4.0 kihívásait szem előtt tartva.

A csomag segítségével a teljesség igénye nélkül hatalmas méretű összeállítások, a legkomplexebb test, felület vagy lemezmodellek is megtervezhetők. Ez ideálissá teszi az egyedi gép és járműgyártók számára. Az acél- és vázszerkezeti modul felveszi a versenyt a célszoftverekkel. A formatervezők a Freestyle segítségével alkothatnak ergonómikus terveket, amikről aztán élethű képeket készíthetnek a Keyshot alapú renderelővel. A bevezető kedvezmény keretében a felhasználók a Creo Tool Design modulját is díjmentesen használhatják egy évig. A tervezők munkáját szerkezeti analízis és műanyag fröccs szimuláció teszi egyszerűbbé. Az Augmented Reality funkcióval igazán látványos és meghökkentő módon prezentálhatók a tervek a partnerek, vagy a megrendelők felé. A Model Based Definition (MBD) lehetővé teszi a papírmentes tervezést, gyártást. A beépített 3D-s nyomtatási funkciókkal alapvető 3D-s nyomtatási ellenőrzések végezhetők el. A UNITE technológia segítségével az összes elterjedt CAD rendszer formátuma beolvasható.

A szoftver elérhető örök használatú licencként 3900€-ért, amihez az év végéig 1 év szoftverkövetést és egy éves Tool Design bérletet ajándékba kapnak a felhasználók 2360€ értékben. A szoftver igény esetén bérelhető is.

Augmented Reality az S&T Creo Standard csomagban

Ajánlatkérés

* Ajánlatunk Creo-val még nem rendelkező, vagy aktív szoftverkövetéssel rendelkező Creo felhasználóinknak szól
** A Creo Tool Desing modul szolgáltatása

Az akció 2017. december 20-ig érvényes, kérje részletes ajánlatunkat!

Vezetéknév

Keresztnév

Beosztás

Cégnév

Hozzájárul-e, hogy az S&T kezelje az Ön adatait?

Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást!

Kérek hírlevelet

Mobil

Email cím

Tárgy

Üzenet


Berényi Edina Berényi Edina • CAD/CAM/PLM Inside Sales • Cégünk 1993 óta vezető pozíciót tölt be a magyar high-end CAD/CAM/CAE/PLM piacon. Elsőszámú partnerünk a PTC, aki a Creo, Windchill PLM, Mathcad és Arbortext szoftverek fejlesztője. Az S&T a legmagasabb, Platinum partneri státusszal és Authorized Training Partner minősítéssel rendelkezik a PTC-nél. • Telefon: +36 1 371 8060 • www.snt.hu/cad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.