Blog

S&T Creo Standard – új tervezői csomag, magyar igényekre szabva

Míg más gyártók egymással nem kompatibilis közép- és csúcskategóriás CAD rendszerekkel igyekeznek az eltérő vásárlói igényeket kielégíteni, addig a PTC Creo szoftvere ugyanazon technológián belül kínál egységes, és a feladathoz jól méretezhető, high-tech megoldást.

Az új S&T Creo Standard csomag tovább erősíti a skálázhatóságot. A csomag létrejöttét részletes piackutatás előzte meg, a szoftver funkciói teljes mértékben a magyar ipari igényekhez igazodnak, az Ipar 4.0 kihívásait szem előtt tartva.

A csomag segítségével a teljesség igénye nélkül hatalmas méretű összeállítások, a legkomplexebb test, felület vagy lemezmodellek is megtervezhetők. Ez ideálissá teszi az egyedi gép és járműgyártók számára. Az acél- és vázszerkezeti modul felveszi a versenyt a célszoftverekkel. A formatervezők a Freestyle segítségével alkothatnak ergonómikus terveket, amikről aztán élethű képeket készíthetnek a Keyshot alapú renderelővel. A bevezető kedvezmény keretében a felhasználók a Creo Tool Design modulját is díjmentesen használhatják egy évig. A tervezők munkáját szerkezeti analízis és műanyag fröccs szimuláció teszi egyszerűbbé. Az Augmented Reality funkcióval igazán látványos és meghökkentő módon prezentálhatók a tervek a partnerek, vagy a megrendelők felé. A Model Based Definition (MBD) lehetővé teszi a papírmentes tervezést, gyártást. A beépített 3D-s nyomtatási funkciókkal alapvető 3D-s nyomtatási ellenőrzések végezhetők el. A UNITE technológia segítségével az összes elterjedt CAD rendszer formátuma beolvasható.

A szoftver elérhető örök használatú licencként 3900€-ért, amihez az év végéig 1 év szoftverkövetést és egy éves Tool Design bérletet ajándékba kapnak a felhasználók 2360€ értékben. A szoftver igény esetén bérelhető is.

Augmented Reality az S&T Creo Standard csomagban

Kérje kedvezményes árajánlatunkat!

FIGYELEM! Csak abban az esetben tudunk az Ön számára árajánlatot adni, ha hozzájárul adatai kezeléséhez az S&T által és elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását.

* Ajánlatunk Creo-val még nem rendelkező, vagy aktív szoftverkövetéssel rendelkező Creo felhasználóinknak szól
** A Creo Tool Desing modul szolgáltatása

Az akció 2017. december 20-ig érvényes, kérje részletes ajánlatunkat!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.