2020. február 04. : USA 2. legnagyobb társasága, a Koch Industries az Infor 100%-os tulajdonosi arányt szerzett az Infor-ban. A Koch leányvállalataként az Infor az Információs Technológia egyik legjobban tőkésített társaságává vált és folytatja tovább iparágspecifikus megoldásainak fejlesztését.

Alig 3 héttel a stratégiai jelentőségű bejelentést követően tartottuk idei első saját rendezvényünket az S&T Ipari Digitalizáció üzletág sorozatának állomásaként, az Infor ERP Akadémiát.

Digitális transzformáció, ERP, Integrációs platform, Iparági megoldások, Ipar 4.0, IoT, Papírmentes gyártás, Imlementációs gyorsítók, Lean, Workflow, BI&Analytics, Cloud, …. csak ízelítőül azokból a témákból, amelyek köré szervezett programra közel 40 érdeklődő, felhasználó volt kíváncsi 2020. február 26.-n a Rubin Hotelben.

Célunk olyan összejövetel szervezése volt, ahol a szállító stratégiája és az S&T kompetenciája mellett, a legújabb Infor LN ERP alapú, ipari digitalizációt és Ipar 4.0 törekvéseket támogató megoldásokat osszunk meg. Mindezt elsőkézből szakembereink segítségével a jelenlegi felhasználóink és a témák iránt érdeklődő piaci szereplők között.

Fel kívántuk hívni a figyelmet arra, hogy Magyarország digitalizációs szintje és ERP lefedettsége alapján az Európai Uniós országok sereghajtója. Ezért egyre nehezebb lesz jellemzően a KKV-k üzleti hátrányának leküzdése, a piaci előny fenntartása hosszú távon, gyártási folyamatokra alapozott komplex alkalmazások nélkül.

Az S&T szakértelmével és az Infor megoldásokkal, gyorsan megtérülő, hosszútávú iparági előnyöket nyújtó, független szakértői összehasonlításokban is (Gartner, Nucleus…) vezető megoldásai (CloudSuite-ok, Birst BI&Analytics) a magyar piacon jelen vannak, elérhetőek.

Az Infor LN ERP alapú CloudSuite-k, az end-to-end folyamatokon alapuló iparági modellek, az autóipar ill. autóipari beszállítók, ipari gép- és berendezésgyártók, high-tech, elektronika, repülőgép- és védelmi ipar és bármely gyártási topológia szerint működő cégek számára nyújtanak komplex megoldást. Ezek teszik az implementációt a több, mint 30 éves gyártási tapasztalatokat magába foglaló bevezetést támogató gyorsítók alkalmazásával gördülékennyé, hatékonnyá.

A már jól bevált helyszín, a barátságos légkör lehetőséget adott a közvetlen szakmai és üzleti kommunikációra, a pozitív visszajelzések pedig megerősítettek minket, Infor csapatot abban, hogy jó úton haladunk.

Képek a rendezvényről

infor-erp-akademia-20200226-22
infor-erp-akademia-20200226-32
infor-erp-akademia-20200226-95

További információt az Infor LN ERP-vel kapcsolatban az S&T honlapján vagy személyesen az alábbi elérhetőségeinken kaphat.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top