Az S&T Consulting Hungary Kft. nyerte el a Microsoft Év Partnere 2017 díjat Magyarországon. A vállalat a Microsoft 2800 partnere közül került kiválasztásra a Microsoft technológiáin alapuló innovatív megoldásainak és magas szintű szakértői szolgáltatásainak köszönhetően.

A modern technológián alapuló, kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújtó S&T Magyarország a Microsoft egyik legnagyobb partnere innovatív felhőszolgáltatások bevezetésében. „Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy idén az S&T Magyarország nyerte el a Microsoft Év Partnere díját Magyarországon. Együttműködéseink keretében hozzánk hasonlóan ügyfélközpontú szervezeteket keresünk, a Microsoftban pedig ilyen partnert ismertünk meg. Büszkék vagyunk a díjra, mivel megerősít bennünket abban, hogy helyes a stratégiánk, amely szerint a Microsoft felhő szolgáltatásait saját hozzáadott értékünkkel (pl: integráció, emelt szintű biztonság, felügyelet, üzemeltetés) erősítve segítsük ügyfeleink digitális transzformációját.” – mondta Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A Microsoft Év Partnere címet azok a cégek nyerhetik el, amelyek az előző évben kiemelkedő támogatást nyújtottak ügyfeleiknek a legújabb technológiák adaptálásában, továbbá figyelemreméltó eredményt értek el a Microsoft megoldások szállítása terén. A díjakat több kategóriában ítélték oda a több mint 115 ország 2800 jelöltje közül kiválasztott győzteseknek. Az S&T Magyarország kiemelkedő megoldásaiért és szolgáltatásaiért, valamint a példaértékű együttműködésért részesült az elismerésben, továbbá azért az innovációért és üzleti eredményért, amely kiemelkedően magas ügyfélelégedettséget eredményezett és új ügyfélkapcsolatok kialakításához is hozzájárult.

 

„Az S&T Magyarország kiváló példája annak a szakértelem és innováció párosnak, amelyet a Microsoft elvár partnereitől a transzformációs megoldások terén” – fogalmazott Ron Huddleston, a Microsoft kereskedelmi partneri területért felelős alelnöke.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top