A HPE GreenLake konstrukció közmű jellegű előfizetéses modellben kínál lokális IT adatközponti hardver infrastruktúrát. A felhőszolgáltatások flexibilitását és skálázhatóságát ötvözi a helyben üzemelő rendszerek feletti teljes felügyelettel, ahol az adatok fizikailag is az Ön adatközpontjában maradnak. A szolgáltatást részletes felmérés után szakembereink segítségével az Ön vállalatának igényeihez szabjuk egy letisztult, könnyen áttekinthető előfizetési tervvel.

A szolgáltatás főbb előnyei a következők

Fizessen felhasználás szerint

A HPE GreenLake szolgáltatást a hagyományos beruházási költség (CAPEX) helyett, működési költség (OPEX) alapú konstrukcióval érdemes igénybe venni. Csak azért és annyit fizessen a saját adatközpontjában működő helyi kiszolgáló eszközparkért, amennyit fel is használ belőle, akár havi ütemezéssel. Az így felszabaduló tőke révén az operatív és pénzügyi rugalmasság fokozható. Ez nagyobb átláthatóságot és kiszámíthatóbb költségvetést biztosít és segít, hogy vállalkozásának fő tevékenységébe invesztálhasson.

Folyamatosan rendelkezésre álló növelhető és csökkenthető kapacitás

Az üzleti igényeknek megfelelően fel és le skálázható a rendszer. Spórolja meg adatközpontjának időigényes kapacitás bővítését. A HPE GreenLake szolgáltatással mindig marad extra tartalék a rendszerben, amiért csak akkor fizet, ha elkezdi kihasználni azt, miközben újabb tartalék erőforrás kerül a rendszerhez, hogy sose fogyjon el az igényelt kapacitás. Kisebb igény esetén pedig visszaáll az alacsonyabb költség.

Egyszerűsített, az Ön kezében lévő IT

A HPE GreenLake Central egy intuitív önkiszolgáló platformként biztosítja a helyi infrastruktúrából és a publikus felhőből igénybe vett IT szolgáltatásokkal kapcsolatos műveletek központosított kezelését. Ez a hibrid menedzsment felület átfogó képet ad a helyi és a felhőben üzemelő IT szolgáltatások felhasználásáról, költségeiről, szabályszerű üzeméről és még sok más részletről.

A HPE GreenLake megoldással az IT rendszerek alapműködésének fenntartása alól felszabaduló kollégák az erőforrásaikat a vállalkozás termelékenységének és hatékonyságának növeléséhez szükséges IT feladatokra összpontosíthatják.

Az S&T csapata az Ön rendelkezésére áll az igényeihez legoptimálisabb HPE GreenLake konstrukció összeállításában.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top