A Visual Components ingyenes bővítménye, a Blender Add-on lehetőséget teremt a könnyen létrehozható, valósághű és professzionálisan renderelt videók és képek készítésére. 

Segítségével a felhasználó a Visual Components-ben összeállított szimulációkról magas minőségű képeket és animációkat renderelhet úgy, hogy importálja őket a Blender-be, felparaméterezi a renderelési folyamatot, majd menti a renderelt fájlt, mindezt a Visual Components kezelőfelületén belül. Az Add-on a Blender 2.8-ban elérhető új, valós időben renderelő Eevee rendszert használja. Az Add-on-nal létrehozott képek és összeállítások a Blender programban megnyithatjók, így lehetőség van további szerkeztéseket végrehajtani rajtuk. Az alábbi videó bemutatja egy robotos gyártócella renderlésének lépéseit, valamint hoz néhány példát az egyéb, Blender Add-on-nal renderelt szimulációkból

Érdekli az Add-on kezelése?

Ebből az oktató videóból megtudja hogyan tud saját képeket és videókat létrehozni. Tudjon meg többet a Blender Add-on letöltéséről és használatáról a Visual Components fórumon a “Blender Add-on “Discussion Thred” alatt.

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top