Blog

PTC Vuforia View Enterprise – kiterjesztett valóság gépészeknek

A kiterjesztett valóság (Augmented Reality = AR) forradalmasítja a szervízfolyamatokat, feleslegessé téve a hagyományos kézikönyvek készítését. Integrálja a szenzorok valós idejű adatait a látványba, és kontrollálja a termékeit távolról! A Vuforia egészen új lehetőségeket nyújt a termék marketing területén is a virtuális bemutató terem lehetőséggel. Tekintse meg, és próbálja ki saját okostelefonján, tabletjén az alábbi minta projektünket! Le fog esni az álla! Kérjük, kövesse az alábbi instrukciókat a minta projekt telepítéséhez és használatához!

Jöjjön el a FOCUS 2016 rendezvényre, és ismerje meg, hogy hogyan készíthetnek Önök is egyszerűen hasonló látványos alkalmazásokat! FOCUS 2016 program, és regisztráció ezen a  linken érhető el: www.snt.hu/focus/

1. APP letöltés

Töltse le a Vuforia View ingyenes alkalmazást az App Store / Google Market webáruházból.

2.ThingMark

Töltse le a ThingMark jelet majd nyomtassa ki,  illessze a célzó jelet a ThingMakr-ra! Várja meg, míg felismeri a szoftver (ez alatt a hatszög élein zöld sáv fut). Kattinton a “Welcome Experience” (fehér) sávra!

3. Betöltés

A lap felső élén zöld futó sáv jelzi, hogy töltődik a kiterjesztett valóság élmény (kb. 10-15 mp). Betöltés után a bal felső sarokban 9 pont jelzi a menüket, lapozni a jobbra-balra nyíllal lehet középen.

4. Használat

Járja körbe a virtuális tárgyat valós környezetben úgy, hogy a mobiltelefonja mindig lássa a ThingMarkot! Kövesse a menü oldalak bal felső sarkában megjelenő utasításokat: forgatás, nagyitás, robbantás, animáció, valós idejű adatok … A menü utasításhoz tartozó interaktív ikon alul, a képernyő közepén található.

Szoftverünkkel Ön is fejleszthet ilyen alkalmazásokat! Keressen bennünket: +36 1 371 8060, cad@snt.hu

Jöjjön el a FOCUS 2016 rendezvényre, és ismerje meg, hogy hogyan készíthetnek Önök is egyszerűen hasonló látványos alkalmazásokat! FOCUS 2016 program, és regisztráció ezen a  linken érhető el: www.snt.hu/focus/

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.