Blog

Országos Creo tervezési verseny – nyerj egy iPhone-t!

Az S&T Consulting Hungary Kft. ez évben is meghirdeti az országos Creo CAD modellezési versenyt felsőoktatási intézmények tanulói részére. A verseny komoly hagyományokkal rendelkezik. Minden évben nívós pályaművek érkeznek a versenyre, és a hallgatók rendre komoly szakmai felkészültségről tesznek tanúbizonyságot.

A versenyre egyéni pályázók jelentkezhetnek. A kétfordulós megmérettetés első fordulójában Creóval készült pályaművekkel lehet indulni, a tematika szabadon választott. A döntőbe az országos, meghívásos online szakmai szavazás, a Facebook-on történő közösségi szavazás és az S&T CAD szakértői szavazás egyesített eredményeivel lehet bekerülni.

A döntőben a versenyzőknek olyan összetett feladatokat kell megoldaniuk, ahol szükség van haladó modellezési, formatervezési és szimulációs ismeretekre is. Az első forduló jelentkezési határideje: április 15., a döntőre április 24-én kerül sor.

A verseny fődíja napjaink legnépszerűbb okostelefonja, az iPhone 6. A győztes felkészítő tanára tiszteletdíjban, a dobogósok tárgynyereményekben részesülnek. Ebben az évben új elem, hogy 150.000 Ft különdíjjal gazdagodik az az autóépítő csapat, amelyiktől a legtöbb hallgató pályázik.

A részletes pályázati feltételek itt tekinthetők meg >>

A tavalyi győztesek >>

[showbiz Creo_oktatas]

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.