Az év második frissítésével megérkezett az Onshape Render Studio, valamint számos újdonság érkezett a modellezés, megjelenítés és műszaki rajz készítés területén is.

Onshape Render Studio

Az új frissítéssel elérhetővé vált az Onshape Render Studio béta változata. Az Onshape felhasználóknak mostantól lehetőségük van fotórealisztikus környezetben elhelyezni az Onshape modelleket. A 360 fokos nagyfelbontású környezetben kifinomult anyagmegjelenésekkel, textúrákkal, valamint szimulált fényhatásokkal minden eddiginél valóságosabb képeket készíthetnek.

Az Onshape Render Studio kezdeti béta változatban fog elindulni. Ebben az kezdeti állapotban minden Professional és Enterprise előfizetéssel elérhető lesz.

Modellezés fejlesztések

Segédpontok áthidaló görbékhez

Az áthidaló görbékhez mostantól hozzáadhatunk segédpontokat, ezáltal nagyobb szabadságot érhetünk el a görbék testreszabásánál.

Megjelenítés fejlesztések

Kiválasztott felületek kiemelése

Az új fejlesztéssel, egy új építőelem létrehozásakor kijelölt referencia felületek kiemelésre kerülnek a jobb átláthatóság érdekében.

Kijelölés áttetsző felületeken keresztül

Az új frissítéssel az áttetsző geometriák mögötti felületek, élek, pontok is kijelölhetők, Windows rendszer esetén az ALT billentyű lenyomásával, Mac OS rendszereken pedig az Option billentyű nyomva tartásával.

Műszaki rajz fejlesztései

Méretvonal pont végződéssel

Mostantól a méretvonalaknak pont végződés is kiválasztható a rajzi beállításoknál.

Színes jegyzetek

Műszaki rajzokon közvetlenül állíthatók a szöveges jegyzetek színei.

FeatureScript fejlesztések

Számos fejlesztést kapott FeatureScript eszköz is. Részletek a blogbejegyzés alján található linken.

Vállalati fejlesztések

Projekten belüli szűrés szerepkör szerint

A projekten belüli szűréshez újonnan hozzáadásra került a szerepkör szerinti szűrés, amely elérhető az Analytics menün belül az Enterprise előfizetőknek.

Learning Center fejlesztései

Lokalizációs fejlesztések

A Learning Center mostantól elérhető spanyol nyelven is.

Keresés funkció kurzusokon belül

Minden önállóan végezhető Learning Center kurzuson belül elérhetővé vált a keresés funkció. Ennek segítségével gyorsan és egyszerűen kikereshetők az egyes témakörök a kurzusokon belül.

Videó újdonságok

Számos új videó került hozzáadásra a Learning Center-hez, például a DXF/DWG fájlok importálása vagy a referenciák használata Part Studio-n belül témakörökben.

Az újítások részletes listáját megtalálja itt.

Az itt felsorolt frissítések minden felhasználó számára elérhetők új dokumentumok létrehozásakor, valamint pár napon belül a frissítés előtt létrehozott dokumentumokban is elérhetők lesznek.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top