A második frissítést kapja az Onshape októberben. A mostani frissítéssel jelentős újítások érkeznek, többek közt a „Where Used” funkció elérhetővé vált a Professional felhasználók részére is, de új Learning Center kurzusok is jelentek meg.

CAD fejlesztések

Furat építőelem fejlesztések

A furat építőelem felhasználói felülete nem változott, de számos újítást kapott a funkció a jobb felhasználói élmény érdekében. Többek közt javult a furatok betöltési ideje, így az egy építőelemmel létrehozható furatok száma 100-ról 500-ra emelkedett. Az újítások minden új furatot érintenek, de a már meglévőket nem.

Professional fejlesztések

Where Used funkció

A Where used funkció mostantól elérhető Professional felhasználók részére is.

Műszaki rajz fejlesztései

Nyitott méretnyíl stílus

A rajzi tulajdonságokban elérhető egy új nyitott méretnyíl stílus.

Ellenőrzési tételszámok

Az új frissítéssel az ellenőrzési tételszámok elérhetők rajzi környezetben.

Általános fejlesztések

API fejlesztések

Ezentúl az Onshape REST API támogatja az alap hitelesítést ezzel javítva a használhatóságát és összhangba hozva az Onshape hitelesítési folyamatot a felhő alapú szoftverrel.

Tudásbázis fejlesztései

Új osztályok

A mostani frissítéssel új osztályok jelentek meg a Learning Centerben kifejezetten a Light felhasználók és az Onshape-et önállóan tanulni kívánók számára.

Videó újítások

Számos új videó került be a Learning Centerbe az egyes kurzusok alá.

Kérjük szánjon időt rá, hogy kipróbálja a fenti újításokat, szívesen várjuk a visszajelzéseket az Onshape Forum-on. Az újítások részletes listáját megtalálja itt.

Az itt felsorolt frissítések minden felhasználó számára elérhetők új dokumentumok létrehozásakor, valamint pár napon belül a frissítés előtt létrehozott dokumentumokban is elérhetők lesznek.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top