Az Onshape frissítései az év végi hajrában sem maradhatnak el. Nézzük meg mit tartalmaz a legutóbbi frissítés!

CAD fejlesztések

Képek (Markups) készítése a Comments párbeszédablakban

Mostantól az Onshape Comments párbeszédablakban lehetőség van képek (Markups) készítésére a tervezési, összeállítási és a rajzkészítési felületeken belül.

Szétrobbantott nézet formátuma a műszaki rajzon

Ezután módosítható a szétrobbantott nézetben a vonalak vastagsága és színe is a műszaki rajzok beállításai között. Beállítások>Nézet. Beállítások>Nézet>Minden nézet

A metszeti nézet lehetőségei

Mostantól amikor hozzáad egy metszeti nézetet a már meglévő metszeti nézethez eldöntheti, hogy az alap geometriát metssze a modul, vagy a metszett nézetet metssze tovább az új nézetben.

Fejlesztések a mobiltelefonra

Fotók beillesztése a Dokumentumokba az iOS mobil telefonról

Ezentúl lehetősége van arra, hogy a telefonján lévő, illetve az azzal készített képeket importálja az Onshape-be. Ez a funkció az iOS telefonok esetében működik.

Vállalati fejlesztések

Céges beállítások

A vállalati adminisztrátorok ezután megnézhetik, hogy hány darab full, illetve light felhasználót vásárolt a cég, valamint azt is, hogy ebből mennyit használnak. Ehhez a következő lépéseket kell követniük: Enterprise settings > Users. Itt a lista tetején fog megjelenni minden információ.

A megvásárolt előfizetések típusa és mennyisége pedig itt tekinthető meg: My account > Subscription

Az itt felsorolt ​​frissítések minden felhasználó számára elérhetők új dokumentumok létrehozásakor, valamint pár napon belül a frissítés előtt létrehozott dokumentumokban is elérhetők lesznek.

Az újítások részletes listáját megtalálja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top