Megérkezett az Onshape legújabb frissítése, amely ismét a felhasználók által igényelt új funkciókat és az Onshape különböző területein végzett fejlesztéseket mutatja be.

Kategóriák

A „Categories” funkció segítségével – az Onshape Professional és Enterprise csomagok esetén – rendszerezheti a (helyben gyártott/beszállítótól vásárolt) termékeit. Lehetővé teszi a termékek hatékony kilistázását annak alapján, hogy melyik kategóriába tartoznak.

Oldalferdeség modul új funkció

Oldalferdeség modul használata során lehetőségünk van “mate connector”-t megadni, mint neutrális sík.

Megjelenési frissítések

A Part Studio-ban ezután különböző megjelenést rendelhetők a különböző felületekhez. Ennek köszönhetően, ha egy felületen változtatunk, a hozzárendelt megjelenés követni fogja ezt a változást és vele együtt frissül.

A mérés frissítése

Ezután a Part Studio-ban vagy az Összeállítási munkatérben a képernyő jobb alsó sarkában folyamatosan elérhető lesz egy Mérés, illetve a Tömegadatok ikon, melyekkel közvetlenül elérhetők ezek a parancsok.

Vállalati fejlesztések

Ezután két új engedélyezési kezelőfelület látható az Onshape Enterprise analitikájában. Ezeknek köszönhetően még tisztább képet kaphat a vállalaton belüli adatforgalomról.

Az újítások részletes listáját megtalálja itt.

Az itt felsorolt ​​frissítések minden felhasználó számára elérhetők új dokumentumok létrehozásakor, és a következő napokban ezek a szolgáltatások a frissítés előtt létrehozott dokumentumokban is elérhetők lesznek.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
X