Az S&T Consulting Hungary Kft. több mint 15 éve van jelen a hazai és nemzetközi informatikai szolgáltató piacon, és szakértő IT megoldásszállítóként kompromisszumok nélküli megoldásokat nyújt a közép- és nagyvállalatok, állami intézmények számára. A vállalat szerkezeti struktúrája hatékony működést tesz lehetővé, melynek eredményeképpen – a gazdasági nehézségek közepette – is emelkedést tudott elérni a cég az elmúlt évben.

A stabil háttérrel, kiemelkedő szakértelemmel és széles portfolióval rendelkező cég a hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen a mérnöki tervező szoftverekig, testreszabott standard megoldásokat és a legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi fejlesztéseket készít. A vállalat éves pénzügyi beszámolója alapján 2013-ban 36,29 %-kal nőtt az árbevétele az előző, 2012-es évhez képest. „A növekedés jelentősebb része az infrastruktúra megoldások 51%-os emelkedéséből fakadt, de a mérnöki megoldások is (PLM/CAD/CAM/CAE) 23%-os növekedést eredményeztek. Az EBITDA 5,2%-al nőtt, 137 millió Ft-ról 145 millió Ft-ra „–mondta Kulcsár Sándor, pénzügyi igazgató.

Az S&T legnagyobb megrendelői főleg a telekommunikációs, pénzügyi és államigazgatási szektor szereplői. A 2014-es évet jelentős szerződött megrendelés állománnyal indította a vállalat, így a vezetőség bizakodóan tekint az idei évre. „A további növekedést a portfólió felhő alapú, hibrid IT megközelítésű szolgáltatásokkal való továbbfejlesztésével, az értékesítési csapat bővítésével, a szakértői gárda továbbképzésével valamint a PR és marketing tevékenység célzottabb használatával igyekszünk biztosítani. Célul tűztük ki az idei évre, hogy a hazai informatikai szolgáltató piac még meghatározóbb szereplőjévé váljunk, és további piaci részesedést szerezzünk a szegmensben.”- tette hozzá Szabó Péter, ügyvezető igazgató.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top