Blog

NÉBAR Kft. – Sütőipari gyártósorok, és gépek tervezése

A Bajai székhelyű Nébar Kft. több mint 15 éve foglalkozik sütőipari termékek feldolgozásával. A sok éves termelési tapasztalatot felhasználva gyártósoraik legtöbbje saját tervezésű és gyártású.  Kiváló minőségű sütőipari gépsoraikat  külön értékesítésre is gyártják.

Feladat, kihívás

A sütőipari termékek feldolgozása, saját gépsoraik megtervezése, és gyártása mellett új piaci területen a sütőipari gépsorok tervezése, kivitelezése, és forgalmazása területén is megjelentek.

„A célkitűzésünk sikerült, a sütőipari gépekből származó árbevételünk évről –évre folyamatosan növekszik, így tovább fejlesztünk ezen a területen.”

Németh Attila

Elért eredmények

A gyors, és hatékony tervezéshez a Creo rendszert választották, AFX vázszerkezet tervező szakmodullal kiegészítve.

  • Az AFX vázszerkezet tervező szakmodullal 50%-kal nőtt a gépsorok vázszerkezeteinek tervezési sebessége az alapcsomaghoz képest.
  • Az AFX-szel villámgyorsan tudunk árajánlatot készíteni, hiszen a rendszer automatikusan kigyűjti a hosszakat profil típusonként.
  • A Creo rendszer bevezetésével hatékonyak  az új piaci területen, amelyben 2011-ben már 150 Millió Ft-os árbevétel értek el, és ez folyamatosan növekszik.

Németh Attila – Ügyvezető Igazgató, Nébar Kft

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.