Üzleti probléma leírása

Ügyfelünk, a Linamar Hungary Zrt. Békés megye és az Alföld egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó, és autóipari berendezéseket előállító vállalata, megbízható, rugalmas és könnyen üzemeltethető hálózati megoldást keresett, csatlakoztatott eszközök és az adatátvitel kapacitás növekvő számának kezelésére. Az újonnan kialakítandó hálózati fő feladata, a különböző telephelyek és gyáregységek WLAN- lefedettséget biztosító eszközök, és fix telepítésű hálózati végberendezések kiszolgálása.

Linamar_Logo

Termék: Extreme Networks hálózati berendezések
Megoldás: megbízható, rugalmas és könnyen üzemeltethető hálózat kialakítása
Ügyfél: Linamar Hungary Zrt.
Iparág: gépgyártás

A megoldás

Az ügyfél igényeinek kielégítésére az Extreme Networks hálózati berendezéseit szállítottuk.

Az új WLAN-rendszer 802.11ac szabványnak megfelelő Access Point-okat alkalmaz, így ezek kiszolgálásának érde- kében a választásunk az ERS 4950GTS PWR+ berendezése esett. A hálózati switch képes a rácsatlakozó WLAN AP-ket megfelelő sávszélességgel kiszolgálni, és az AP-k működé- séhez szükséges elektromos teljesítményt is tudja biztosítani a 802.3at PoE+ technológia segítségével. A WLAN-hálózat kiszolgálásán kívül a berendezés megfelelő csatlakozást biztosít a fix telepítésű hálózati végberendezéseknek mind a gyártásban, mind az irodai részlegen.

A felhasználói oldalon keletkező hálózati forgalom aggregálását a VSP 7254QSX hálózati switch segítségével oldottuk meg. A magasabb rendelkezésre állás érdekében redundáns megoldást alkalmaztunk, telephelyenként két darab VPS 7254QSX switch telepítésével. Minden access oldali switch 2×10 Gbps-os optikai összeköttetéssel kapcsolódik a core switch-hez, biztosítva a megfelelő redundanciát.

Az alkalmazott Extreme Networks hálózati berendezések mindegyike támogatja az Extreme Fabric Connect techno- lógiát, mely segítségével egy könnyen üzemeltethető és rugalmasan bővíthető hálózatot tudtunk átadni az ügy- felünknek.

Linamar Hungary Zrt.

A kanadai Linamar Corporation vállalat magyarországi gyáregységeként a Linamar Hungary Zrt. Békés megye és az Alföld egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalata, melyet még ismertebbé tesz erőteljesen növekvő autóipari ágazata is.

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top