Blog

Letölthetők az SAP Fórumon elhangzott prezentációink

A 2016. szeptember 11-13. között megrendezett SAP Forumon a S&T képviselői a Normbenzzel közösen arról számoltak be, hogy milyen eredményekkel sikerült az üzemanyagkereskedőnél szolgáltatásként bevezetni az SAP legújabb S/4HANA verzióját.

A projekt egyedülálló Magyarországon, mivel az első S/4 HANA implementáció hazánkban, ami ráadásul szolgáltatásként valósult meg, azaz a Normbenz fix, havidíjért, saját infrastruktúra kialakítása nélkül veszi igénybe a rendszert. Az előadást a Normbenz részéről Porcsalmy Imre tartotta, míg az S&T Consulting oldaláról megszólalt Török György a S&T SAP üzletágának vezetője, valamint Gyenes István, EPL üzletág vezető.

A prezentációk letöltése:

Iparági SAP megoldás, S/4 HANA bevezetés (Porcsalmy Imre – Normbenz Magyarország Kft.) LETÖLTÉS

S/4 HANA as a service (Gyenes István, Török György – S&T Consulting Hungary Kft.) LETÖLTÉS

Most egy ingyenes bemutató keretében megtudhatja mikor, miért és milyen formában érdemes SAP S/4HANA-ra váltania. A bemutatón résztvevők hozzájutnak egy 30 napos próbaverzióhoz is.

Regisztráció a bemutatóra: www.snt.hu/s4hana
S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.