Magyarország egyik piacvezető informatikai szolgáltató cége, az S&T Consulting Hungary Kft. vezetése évről évre nagyobb figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra. Partnertalálkozóikat, rendezvényeiket ennek tudatában szervezik, és lehetőségeikhez mérten igyekeznek egy-egy jó ügyet szolgálni és a hazai kultúrát támogatni. Ennek a stratégiának köszönhetően valósult meg idei partnertalálkozójuk, melynek helyszínéül az impozáns Szépművészeti Múzeumot választották.

SnT-Rendezvenyfoto-MagyarSzepmuveszetiMuzeum-114

A zártkörű rendezvény keretén belül a meghívott, több mint száz vendég az augusztus végéig látogatható Toulouse-Lautrec kiállítás mellett az esti tárlatvezetés alkalmával egy új, egyedülálló gyűjteményt is megtekinthetett. A cég nem először támogatja a kultúrát. A tavalyi évben ugyanis a Centrál Színház egyik darabjára, a New Yorki komédiára invitálták meg 300 partnerüket.

SnT-Rendezvenyfoto-MagyarSzepmuveszetiMuzeum-106

„Fontosnak tartjuk, hogy minden alkalmat megragadjunk arra, hogy lehetőségeinket kihasználva nyújtsunk segítséget. Társadalmi felelősségvállalásunkat a rászorult gyermekek életkörülményeinek jobbá tétele, valamint a világszínvonalat képviselő magyarországi kulturális események támogatása köré szervezzük.

SnT-Rendezvenyfoto-MagyarSzepmuveszetiMuzeum-51

A tavalyi évben Európa egyik legnagyobb, évente megszervezett jótékonysági akcióját, a Mikulás Gyárat választottuk, nekik jutattuk el karácsonyi adományunkat. Emellett közös felelősségünknek és kötelességünknek érezzük, hogy támogassuk azokat a kulturális értékeket, melyek hazánkban valósulnak meg. Ezért is rendeztük most partnertalálkozónkat a múzeumok között is kiemelkedő Szépművészeti Múzeumban, mely igazán méltó helyszínnek bizonyult programunkhoz.”SnT-Rendezvenyfoto-MagyarSzepmuveszetiMuzeum-97
SnT-Rendezvenyfoto-MagyarSzepmuveszetiMuzeum-131

INFO: Tekintse meg az S&T Magyar Nemzeti Múzeum rendezvényéről készült fotókat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top