December elején a Belvárosi Színházba hívtuk meg partnereinket és ügyfeleinket, ahol a kulturális kikapcsolódás mellett a főszerep a jótékonyságé volt.

Belvarosi-Szinhaz-20151208-58

A december a karácsonyi előkészületek, szeretteink megajándékozása mellett sokunk számára a rászorulók megsegítéséről is szól. Ebben az időszakban jobban odafigyelünk azokra, akiknek nem adatott meg mindaz, amire valójában szükségük lenne. Sokszor érezzük azt is, jó lenne látni, hogy az általunk felajánlott ajándékok valójában kihez jutnak el, és mekkora örömet tudtunk szerezni azoknak, akiknek szántuk.

„Ezért is esett a választásunk tavaly a Csodalámpa Alapítványra, akik az összegyűjtött adományokból súlyos betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek kívánságát teljesítik. Nagy öröm látni a gyerekek boldogságát, akiknek az általunk összegyűjtött pénzből vált valóra a vágya. Idén is ezt az utat választottuk, remélve, hogy még több gyermeknek szerezhetünk felejthetetlen perceket” – meséli Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A képeken a tavalyi évben, azaz 2014-ben összegyűlt adományból támogatott gyermekek láthatók.

Az S&T idén is minden, a rendezvényen minket részvételével megtisztelő vendégünk nevében 2.000 Ft értékű adományt ajánlott fel az alapítványnak.  Színházi estünkön összesen 239 meghívottunk vett részt, így az S&T a partnerei együttműködésével és támogatásával összesen 869000 forint adománnyal segítette a Csodalámpa Alapítványt ebben az évben.

Ezúton is köszönjük kollégáinknak és partnereinknek, akik hozzájárultak a kívánságok teljesítéséhez! Külön köszönjük azoknak az ügyfeleinknek a támogatást, akik magánemberként a helyszínen is adományoztak.

További információ az alapítványról: www.csodalampa.hu

Scroll to Top