Vajon hol van a magánélet, a megfigyelés és a biztonság egyensúlyi pontja? Hogyan érhető el magasabb szintű információ-biztonság a magánszféra feladása nélkül? Kik ellen kell egy magánembernek és egy vállalatnak valójában védekeznie?

InformacioBiztonsagiNap-ITBM2014-SNT20140923-53

Ezekre az aktuális dilemmákra kereste a választ az idei Informatikai Biztonság Napja konferencia (ITBN), az IT biztonsági szakma legelismertebb hazai rendezvénye. Idén szeptember 23-24-én került megrendezésre az ITBN, melynek az Allee mozi adott otthont. Az ITBN számos izgalmas programmal és szakmai előadóval várta a vállalatok közép- és felsővezetőit, IT szakembereit, döntéshozóit. Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. partnerével, a Cisco Magyarországgal közösen jelent meg a rendezvényen. A közös standon kreatív játék, egyedi szabadulós – logikai szoba várta az érdeklődőket. A konferencia során közel 200 ember vett részt a játékban, akik között az S&T vacsora utalványt sorsolt ki az újonnan nyíló Fire Restaurantba.

InformacioBiztonsagiNap-ITBM2014-SNT20140923-37

A stand mellett Szemmelveisz András, a KBC Global Services Hungary szenior szakterület vezetője tartott előadást, melynek témája a Cisco ISE nagyvállalati környezetbe való bevezetése volt. A szakember előadásába elmondta: Az egységes, biztonságos, de a lehető legnagyobb felhasználói kényelmet biztosító hozzáférés-vezérlés kialakítása nem csak kényszer, de belső indíttatás is. A megvalósításhoz a teljes IT üzemeltetés összehangolt részvétele szükséges – a befektetés azonban megtérül.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top