Gyártói támogatás szolgáltatások könnyű üzletnek tűnik, de – mint a nagy gyártók többsége – az SAP is tesz róla, hogy csak a legjobbaknak legyen erre lehetősége.

Néhány évvel ezelőtt a magyar piacon is több tucatnyi kisebb-nagyobb tanácsadó cég kínálta értékesítette az SAP maintenance szolgáltatásokat. 2010-ben partnerekkel módosította az együttműködési szerződést az SAP, melynek egyik kardinális része volt a kötelező minősítés megszerzése a szoftverkövetési szolgáltatás nyújtásához. Nem gondolta talán senki sem akkor ez mekkora falat lesz, de tény hogy az eltelt évek során a magyar piacon szinte már egy kézen megszámolható kik tudnak ennek megfelelni. Ráadásul ebből is a többség anyavállalata útján biztosítja magának a minősítést – valaki a világ túlsó felén bizonyítja, hogy a vállalatcsoportnál van arra tudás, akarat és infrastruktúra, hogy az elvárt minőségű szoftverkövetési szolgáltatást nyújtson az SAP-t használó ügyfelek részére.

Mi az S&T-nél másképpen gondolkoztunk

Bár az S&T csoport magyarországival összevethető SAP kompetenciával rendelkezik több országban is, mégis fontosnak tartottuk, hogy mindenhol helyi szaktudás, és minden más feltétel rendelkezésre álljon. Így minden ország SAP kompetencia csoportja önállóan bizonyítja megfelelőségét az SAP-nak. Ha jól számolom immár ötödik alkalommal ugrottuk meg az elénk tett igen magas lécet – a maximálisan adható két évre ismét rendelkezünk az SAP PCoE (Partner Center of Expertise) tanúsítvánnyal.

Ehhez SAP AG által elismerten:

  • SAP vizsgákon tanúsított kereskedők, és szoftvertámogatók várják jelenlegi és reménybeli ügyfeleink igényeit
  • tucatnyi SAP által minősített, vizsgával rendelkező tanácsadóval rendelkezünk
  • SAP által elvárt módon beállított Solution Manager rendszert használunk
  • Minősített és ellenőrzött ügyfélkezelési-, dokumentálási-, és monitoring-folyamatot alkalmazunk
  • Minden szükséges teszt- és demonstrációs rendszerrel rendelkezünk

SAP Certificate • Partner Center of Expertise

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top