Blog

HIROTEC a PTC ThingWorx platformját választotta

HIROTEC a PTC ThingWorx platformját választotta, a világ különböző pontjain található gyártási rendszerei távfelügyeletéhez és valós idejű betekintéshez.

A látványtervek csökkentik a leállások számát és javítják a termelékenységet.

Needham, Massachusetts- 2017 július 7 – A PTC bejelentette, hogy a globálisan elismert gyártóberendezéseket és alkatrészeket gyártó HIROTEC Corporation  a PTC ThingWorx platformot választotta, hogy távolról figyelemmel kisérje gyárai működését, azok hatékonyságát a minőség javításának érdekében.

Több mint 60 éve vezető járműgyártók, mint a Mazda és a General Motors, a HIROTEC-től szerzik be a jólbevált, kiváló minőségű gépjárműalkatrészeket és gyártóberendezéseket.

Hosszas kiválasztási folyamat után, mely során több tucat szállítót értékeltek, a HIROTECH a ThingWorx-öt választotta, a gyors alkalmazásjóváhagyási, kapcsolódás biztosítás, kiterjesztett valóság, és a vezető felhő eszközök integrációját biztosító lehetőségeivel.

A ThingWorx várhatóan:

  • Csökkenti a nem tervezett események által okozott állási időt
  • Javítja a termékek minőségét, az által, hogy teljeskörű digitális jelentést biztosít az előállított termékekről
  • Lecsökkenti a döntéshozatali időt, az által, hogy lehetővé teszi a csapatok számára valós idejű hozzáférést a részletes adatokhoz
  • Valós idejű adatok megfigyelésével azonosítja a létesítményben levő hibahelyeket

„ A ThingWorx-el képesek vagyunk kombinálni a HIROTEC világszínvonalú gyártási szakértelmét a PTC IoT megoldások ökoszisztémájával, így felgyorsítva az értékteremtést az érdekelt felek számára”- mondta Kazuyoshi Takahasi, a HIROTEC vezérigazgatója.

„ A ThingWorx kombinációja a meglevő termelési rendszerünkkel biztosítja számunkra a kapcsolatot és a részletes működési elemzéseket, valamint gyors felderítést és elemzést, így tovább javítja a termelékenységet és a minőséget,”- mondta Justin Hester, a HIROTEC vezető kutatója.” Nagyon örülünk, hogy a ThingWorx-öt választottuk.”

„ A HIROTEC sikere a ThingWorx-el egy példa arra, hogy milyen rövid idő alatt lehet értéket teremteni a PTC IoT szolgáltatásokkal”- mondta Matt Cohen, a PTC ügyvezető alelnöke. „ A ThingWorx használatával a HIROTEC globálisan képes magas színvonalú gyártási szolgáltatásokat és robosztus IoT kompatibilis megoldásokat kínálni ügyfeleinek.”

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nyírő Ferenc Nyírő Ferenc • 1989-ben végzett a BME Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként. 3 éves ipari mérnöki gyakorlat után csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez. Kulcs szerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM technológiák elterjesztésében Magyarországon a Pro/ENGINEER rendszer – a mai nevén Creo – bevezetésével. 2010-ben a vezetésével az S&T Consulting elindította az ország legnagyobb CAD/CAM oktatási programját CreoStart néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.