Már szinte hagyománnyá válik, hogy év végi ügyfélpartinkat a Centrál Színházban tartjuk, ahova idén is egy zártkörű előadásra invitáltuk vendégeiket. A kulturális élmény mellett a jótékonyság is helyet kapott, mellyel idén a beteg gyerekeket támogatja a vállalat.

A Centrál Színházban tartott évzáró ügyfélpartinkon a nagysikerű Chicago előadást csodálhatta meg a meghívott közel 300 vendég. Társadalmi felelősségvállalásunk részeként ebben az évben is azokon szeretettünk volna segíteni, akik a leginkább rászorulnak a támogatásra. A tavalyi sikeres akciónkhoz hasonlóan minden meghívott vendégük után 2000 Ft-ot adományoztak a kiválasztott Csodalámpa Alapítványnak. Az előadás előtt és az azt követő fogadás ideje alatt a vendégeknek lehetőségük nyílt megismerkedni az alapítvány tevékenységével, és további adományokkal hozzájárulni munkájukhoz, illetve a beteg gyermekek kívánságainak teljesítéséhez.

SNT-CentralSzinhazChicago2014-66

„2013-ban a Mikulásgyárat támogattuk adományunkkal, melynek sikerét az idei évben és a jövőben is folytatni szeretnénk. Fontos számunkra, hogy olyan kezdeményezés mellé álljunk, mely azokon segít, akik a leginkább rászorulnak. Ezért is esett a választásunk most a Csodalámpa Alapítványra, akik tevékenységükkel, fáradozásaikkal már közel 2500 beteg gyerek arcára csaltak mosolyt, és sokszor nem mindennapi kívánságaik teljesítésével erőt meríthettek a gyógyuláshoz. Társadalmi felelősségvállalásunkat a rászorult gyermekek életkörülményeinek jobbá tétele, valamint a világszínvonalat képviselő magyarországi kulturális események támogatása köré szerveztük és szervezzük a jövőben is.”

– mondta Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A program keretén belül közel 700 ezer forint gyűlt össze, melyből a Csodalámpa Alapítvány több gyermek vágyát, kívánságát is teljesíteni tudja majd, nagy örömet okozva nekik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top