Ismerje meg az ESPRIT TNG 4.3-ban rejlő újdonságokat!

Kiegyensúlyozott esztergálás

Kiegyensúlyozott esztergálás segítségével könnyebben tudjuk programozni a munkadarabot két oldalról megmunkáló, szinkronizált esztergáló műveleteket. Ez a funkció csökkenti a megmunkálási ciklusidőt, továbbá redukálja a munkadarab kihajlásának mértékét.

image003

Maró szerszámok több kontrollponttal

Ezzel az új funkcóval egyedi és előre definiált szerszám kontrollpontokat hozhatunk létre a különböző megmunkálási ciklusokhoz. A kontrollpontoknak köszönhetően nincs szükség az egyes szerszámok duplikálására, továbbá a programozási pontosság is nő, köszönhetően a pontosabb ofszetelési beállításoknak NC kód generálása során

image005

Kollineáris tengelyek maráshoz és esztergáláshoz

Az új TNG támogatja a kollineáris tengelyeket. Marógépek esetén kollineáris Z és W, eszterga esetén pedig a mellékorsó pozícionálásához szükséges tengelyeket (Z, B).

image007

Hűtési beállítások

Lehetőségünk nyílik a hűtés típusát műveletenként módosítani. Ehhez 17 különböző hűtési beállítást hozhatunk létre, ahol a hűtés módját illetve a nyomás mértékét állíthatjuk. A gépreszabott hűtési opciók megkönnyítik a posztprocesszorok fejlesztését, és a növelik a kiadott NC-kód pontosságát

image009

További újítások:

  • Tapintóciklus beállítások bővülése
  • Megszakított furatok fúrása
  • Freeform műveletek fejlesztése
  • DED additív eljárás
image011

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top