Blog

Elképesztő tempót diktál az S&T – 51% növekedés a PLM üzletágban

Az S&T AG a 2016-os 503 millió Euros árbevétel duplázást tűzte ki célul 2018-ra, a növekedést elősorban az Ipar 4.0 megoldásoktól várja a menedzsment. Az organikus fejlődés mellett olyan felvásárlásokkal is erősített a vállalat, mint az ipari automatizálással foglalkozó német Kontron cég beolvasztása.

Az S&T Consulting Hungary is kivette a részét a cégcsoport dinamikus bővüléséből. A 2016-ban 36%-os növekedéssel 10,3 milliárdos rekord árbevételt ért el. Az S&T magyar vállalata évekkel ezelőtt elkezdte szisztematikusan fejleszteni az ipari digitalizációs portfólióját és a támogató csapatot. Ennek a stratégiai gondolkodásnak a gyümölcsei érnek be most. Az S&T Ipar 4.0 megoldásokra koncentráló PLM üzletága 51%-os árbevétel növekedést ért el 2017 első félévében.

További információk:
S&T Consulting Hungary Kft.
www.snt.hu/cad, www.snt.hu/ipar40, cad[@]snt.hu, +36  1 371 8060

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berényi Edina Berényi Edina • CAD/CAM/PLM Inside Sales • Cégünk 1993 óta vezető pozíciót tölt be a magyar high-end CAD/CAM/CAE/PLM piacon. Elsőszámú partnerünk a PTC, aki a Creo, Windchill PLM, Mathcad és Arbortext szoftverek fejlesztője. Az S&T a legmagasabb, Platinum partneri státusszal és Authorized Training Partner minősítéssel rendelkezik a PTC-nél. • Telefon: +36 1 371 8060 • www.snt.hu/cad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.