Blog

Community Cup XXIII.

Az S&T az MB United vendégjátékosaival kiegészülve idén is részt vett az immár 23. alkalommal megrendezésre kerülő Nyári Jótékonysági Focikupán, melynek célja az alábbi szervezetek támogatása volt:

Csapatunk bravúros játékkal pontszerző helyen végzett (1 pontot szereztünk), az erős mezőnyben, melyben részt vett a BT, a CIB, az FHB, az InPhone, az Invitel, a K&H, a Meló-Diák, az MKB az Opinion Builders, az OTP és a Siketek SC csapatai.

Köszönjük Fulajtár Józsinak és az Event&More csapatának a szervezést! Jövőre is találkozunk!

Kérdéseket intézhet, észrevételeket küldhet az S&T szakértőinek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

S&T Magyarország S&T Magyarország • Cégünk, az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál Önnek. Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (hálózatépítés, szerver- és tároló rendszerek, virtualizáció) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.