Az előadásról: Az egységes, biztonságos, de a lehető kegnagyobb felhasználói kényelmet biztosító hozzáférés-vezérlés kialakítása nem csak kényszer, de belső indíttatás is. A megvalósításhoz a teljes IT üzemeltetés összehangolt résztvétele szükséges – a befektetés azonban megtérül.

Az előadóról: Szemmelveisz András 1997-ben szerzett okleveles villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Egyetemen. IP hálózatos rendszermérnökként dolgozott 2003-ig, 1999-ben CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítést szerzett. 2003-tól az egyik legnagyobb hazai rendszerintegrátornál vezette a Hálózati Kommunikációs üzletágat. Több előadást tartott hazai szakmai konferenciákon, jellemzően technológiai témákban. Számos technológiai minősítést szerzett egyéb gyártók (Nortel, Huawei) hálózatos és hálózatbiztonsági termékeivel kapcsolatban, illetve ITIL-hez kapcsolódóan. 2010-től vezeti a KBC Global Services magyarországi Hardver és Telekommunikációs szakterületét.

Cím: Cisco ISE bevezetés nagyvállalati környezetben
Előadó: Szemmelveisz András, Szenior szakterület vezető, KBC Global Services Hungary
Időpont: 14:30 – 15:05
Helyszín: 2. terem
Témakörök: Hálózatbiztonság, határvédelemAuthentikáció, azonosítás, PKI

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top