Blog

Birst BI & Analytics – „Felhőben született” szoftver az Infor-tól

Új korszak köszöntött be a vállalati szektor BI és Analitikai (BI&A) megoldásai terén. Az új generáció jeles képviselőjeként a Birst egy olyan szoftver, amely egyszerre rendelkezik részletgazdag komplexitással és a végfelhasználók által is könnyen kezelhető felületekkel.

Kombinálja a régi centralizált és a mai decentralizált adatmodellek kezelésének előnyeit, miközben minimalizálja azok gyengeségeit.

A Birst képességeivel tűnik ki a BI&A és felhő alapú megoldások közül:

Gyors bevezetés komplex struktúrák esetén is!

  • A bevezetés 90 napon belül megvalósítható, még összetettebb rendszerek esetén is.
  • A szoftver egyszerű, jól átgondolt felülete és a beépített, előkészített funkciók által minimálisra csökken vagy akár el is tűnik a technikai szakember szükségessége.
  • A szabadalmaztatott automatizált adatelőkészítő technológiának/ ETL-nek és a kifinomult intuitív felületeknek köszönhetően, az összetettebb struktúrák is hamar létrehozhatók. Ezzel együtt a jól átlátható és értelmezhető UI-a képzési időt is a töredékére csökkenti.
  • A Birst felületei intuitív módon vezetnek végig minket az adatbázis kapcsolattól a kész riportig.
  • A Birst Multi-tenant felhő struktúrájával lehetővé válik az adatok és a hozzájuk kapcsolt meta adatok virtualizációja. Ezáltal elérhető, hogy folyamatosan elkülöníthető legyen az adat, a meta adat és a „felhasználói tartalom”, így mindenki számára elérhető ugyanaz az applikáció, adatmodell és adattartalom, de mindenki az általa egyedivé megformázott tartalommal is tud dolgozni.
  • A Dashboard-ok („Kezelőfelületek”) a modern BI rendszerek legkiválóbb döntéshozatalt támogató eszközei. KPI-okat, riportokat, grafikonokat, WEB oldalakat, egyedi tartalmakat összefogó kezelőfelületek, amelyek formatervezésével és tartalmával a gyors helyzetelemzést segíti és támogatja a döntéshozatalt. Teljesen interaktív Dashboard-ok, drag&drop megoldások, dinamikusan alakítható „objektumok”. A precízen megtervezett UI által egy új Dashboard létrehozása nem kíván mély technikai tudást.
  • A Networked Analytics technológia nagyszerűen támogatja a mindennapokat. Más Birst felhasználók által a rendszerbe hozott (az Admin által jóváhagyott) és kezelt adatait bekapcsolhatjuk a saját riportjainkba. Így valósulhat meg egy kontroller által a gyártás, szerviz vagy egyéb területek és a pénzügy felől kapott adatokból kimutatás akár percek alatt vagy Dashboard esetén egy órán belül.
  • Space-ek mint elkülönülő projekt munkák a rendszerben jogosultságokkal kezelve precíz hozzáférés beállítási lehetőségeket biztosítanak a Dashboard-okhoz és a hozzá létrehozott tartalmakhoz. Gördülékenyen kezelhetőek velük egyes projektek fejlesztése és migrálása anélkül, hogy abból a végfelhasználó bármit is érezne.
  • Open Client Interface által a Birst olyan integrációkat is lehetővé tesz, mint a Tableau, Excel és az R.
  • Több ezer adatkapcsolat hozható létre, és akár – közvetlen – élő elérés is beállítható az adat forrásával. Az ismertebb adatforrások előre konfigurálva vannak, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a kapcsolat létrehozása. Az élő kapcsolattal valós időben válik lekövethetővé a riportált folyamat.

A Birst egy független BI szoftver, azonban az Infor termékek (LN, M3, HCM, CSF stb.) megkapják az előre elkészített adatmodelleket és általános – előre elkészített – riportokat, Dashboard-okat, így gyakorlatilag kész megoldást kap a felhasználó.

Elérkezett a BI&A szoftverek új korszaka! A kérdés mindössze az, hogy ki tud helyzetelőnybe kerülni egy jó választással? Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Birst szoftverrel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken.

INFOR LN ERP Az S&T Consulting Hungary Kft. Infor üzletága az Infor Global Solutions magyarországi partnereként a nagyvállalati, valamint a közép- és kisvállalati ügyfeleinek végez Infor LN ERP rendszer, integrációs platform, Birst BI bevezetést és nyújt támogatást. Email: infor[@]snt.hu | Mobil: +36 30 647 5720

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.