Hatékonyabb. Produktívabb. Látványosabb.

Ez a szoftvercsomag számos izgalmas új funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik annak érdekében, hogy még jobb szimulációs teljesítményre legyen képes. Különösképpen izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a folyamat modellezést (Proccess Modelling), amely egy gyors, egyszerű és vizuális módja a munkafolyamatok és az anyagáram layout-on belüli létrehozásának és kezelésének.

Új funkciók

Folyamatmodellezés

Ezzel a funkcióval gyorsan, egyszerűen és vizuálisan meghatározhatja, illetve kezelheti a termékeket, a munkafolyamatokat és az anyagáramot.

Vizuális munkafolyamat-, és anyagáram kezelés

Vizuálisan kezelheti a munkafolyamatokat és az anyagáramot a layout-on belül. Ez a szerkesztő parancsok használatával vagy közvetlenül a 3D környezetben is megoldható, ami nagymértékben megkönnyíti a kiértékelést, hibaelhárítást, valamint a folyamatok, illetve gyártási logika módosítását.

Fejlesztett szimulációs teljesítmény

A szoftver infrastruktúráját is frissítettük így jelentős javulást értünk el a szimuláció sebességében és teljesítményében. Különös tekintettel a folyamatmodellezés során használt szimulációs modellekre.

Még egyszerűbb

Tovább egyszerűsítettük a termékek, valamint a munkafolyamatok létrehozásának és szerkesztésének menetét, így a korábbi lépéseknek a töredékével elvégezhetők ezek a műveletek. Bevezettük a vizuális munkafolyamatokat az anyagáram modellezéséhez és kezeléséhez.

Interaktív virtuális valóság (VR)

A Visual Components Premium csomag keretén belül érhető el és lehetőséget ad a Visual Components Experience-szel való online kapcsolatteremtésre, így a felhasználók képesek lesznek interakcióba lépni VR környezettel.

Egyéb fejlesztések

Számos használati és teljesítménybeli fejlesztést is elvégeztünk a 4.2-es verzióban. Tekintse meg a Release Notes-ot és tudjon meg többet!

Az új termékek installálásához segítséget talál a honlapunk Letöltések (Downloads) füle alatt. Kérjük vegye figyelembe, hogy a Visual Components 4.0 és 4.1 jelenlegi felhasználóinak szüksége lesz licenckulcsra és aktív szoftverkövetési szerződésre annak érdekében, hogy feljebb léphessenek a 4.2-es verzióra. Kérje a frissítést itt!

Nem rendelkezik aktív szoftverkövetési szerződéssel? Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal és tudja meg, hogyan válhat át a Visual Components 4.2-re!

A 3D gyártási szimuláció következő generációja

  • Essentials
    Tervezze meg, hozza létre és szimulálja a jövő gyárát használatra kész alkatrészeinek segítségével!
  • Professional
    Definiálja a saját alkotóelemeinek működését és szimulálja ezeket 3D környezetben!
  • Premium
    Virtualizálja a saját gyárát az átfogó gyártási szimulációs megoldásunk segítségével!

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top